Kitap okumayan "uşağumuz" kalmasın

  • Home
  • Kitap okumayan "uşağumuz" kalmasın
Kitap okumayan "uşağumuz" kalmasın
Ankara Üniversitesi Karadeniz'deki çocuklara el uzattı. Başlatılan kampanya ile bir köy okulu kütüphaneye kavuştuAbone ol

Trabzon'un Düzköy ilçesindeki Çayırbağı İlköğretim Okulu Kariyer Geliştirme Topluluğu sayesinde modern kütüphaneye kavuştu.

Karadeniz Gazetesi'nin haberine göre Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi'nde faaliyet gösteren Kariyer Geliştirme Topluluğu (KTG) ülkemizde sosyal sorumluluk projesi olarak köy okullarına yardım ediyor, tamirlerini ve bakımlarını yapıyor. Trabzon'da Düzköy ilçesi Çayırbağı İlkoğretim Okulu utah seo 'nu seçen topluluk bilgisayar odalı, eğitim salonu bir kütüphane yaptı. KGT daha çok okula yardım etmek için hayırseverlerden yardım bekliyor.

KİTAPLAR MİNİK ELLERLE BULUŞSUN
"Kariyer Geliştirme Topluluğu sosyal sorumluluk projelerine devam ediyor" diyen proje koordinatörü Ömer Ali Azak ve Yücel Çalışkan, şunları söylediler:
"Bir çocuk değişir, dünya değişir fikri ile çıktığımız bu yolda, kütüphanelerin yerini internet kafelere bıraktığı, gitgide karanlığa sürüklenen günlerimizi aydınlığa çevirme yolunda bir mum daha yakmanın sevinci içindeyiz. Okumak, medeniyete giden yolda en büyük adımdır. Okuyan Türkiye hayali ve bunu gerçekleştirme sözüyle ilkini kurduğumuz kütüphanemizde minik ellerle kitapları buluşturmaktan kıvanç duymaktayız. Bu ulvi görevde bize destek olan herkese teşekkür ederek, daha çok okula ulaşmak için hayırseverlerden yardım bekliyoruz."

PROJENİN HEDEFLERİ
Çalışan üniversite öğrencilerine sosyal sorumluluk bilinci aşılamak ve ekip ruhu kazandırmak, Üniversite öğrencilerine, ucuz kitap temin etmek ve kitap okuma oranını yükseltmek, Projenin uygulanacağı ilköğretim okulundaki öğrencilerin kitaba ulaşımlarını kolaylaştırmak, kitap okuma alışkanlığının kazanılmasına katkıda bulunmak, Projenin uygulanacağı ilköğretim okulundaki öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerine olan ilgilerini yükseltmek, Belirlenen ana amaç çerçevesinde, ilköğretim okulundaki öğrencilerin, yenilikleri yakından takip etmeleri ve "Bilgi Çağı"na uyum sağlamaları, kendilerini ifade edebilen, çözüm üreten bireyler olmaları ve kariyerlerini şekillendirebilmeleri için eğitim olanaklarının geliştirilmesi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim