Bakırköy'de kitap kurtlarına ödül

  • Home
  • Bakırköy'de kitap kurtlarına ödül
Bakırköy'de kitap kurtlarına ödül
Kütüphaneler Haftası etkinlikleri sürüyor. Bakırköy'de kütüphanede en çok kitap okuyan kişilere ödül verildi.Abone ol

Rıfat Ilgaz Halk Kütüphanesi’nde en çok kitap okuyan Fazilet Paker ve Halil Murat Gönenç’e Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin altın hediye etti.

46.Kütüphane Haftası Rıfat Ilgaz Halk Kütüphanesi’nde düzenlenen etkinlikle kutlandı. Etkinliğe Kartal Kütüphane Müdürü Lokman Serdar, Bakırköy Malmüdürü Sabahattin Aydın, Bakırköy K south california seo aymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Filiz Ayrancı, Çevre Koruma Müdürü Hasan Hüseyin Dönmez, görme engelliler, kitap dostları ve öğrenciler katıldı.

Görme Engelli Selim ve Kerim Altınok kardeşlerin mini bir konser verdiği etkinliğe katılan Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin, en çok kitap okuyan yetişkin okurlardan Fazilet Peker’e altın hediye etti.  Kitap okumayı teşvik etmek için altın ödüllerinin verildiğini belirten Kaymakam Şahin, “Atatürk cephe de dahi kitap okuyordu. Kitabın önemini bilen ve okuyan kişiler hayatta hep başarılı olmuşlardır. Bir kişi ayda en az bir kitap okuması gerekiyor. Çünkü su gibi akıp giden zamanı değerlendirmenin en iyi yolu kitaptır. Altı milyarı aşkın insanın sorunlarının temelinde eğitim yatıyor. İnsanı eğitirsek, dünyayı da düzeltmiş oluruz” diye konuştu.

Çocuk okurlardan en çok kitap okuyan Halil Murat Gönenç ise altın hediyesini Kütüphane Müdürü Güler Türkislam’dan aldı. Ayrıca görme engelliler için kütüphane bünyesinde kurulan Dijital Sesli Kütüphane’de gönüllü kitap okuyan Cemile Muti ve Sevgi Gemiciye teşekkür belgeleri Kartal ve Gaziosmanpaşa kütüphane müdürleri tarafından takdim edildi.
Uzun süredir kütüphanede görme engellilere bilgisayar ve İngilizce kursu veren Selim ve Kerim kardeşler, kendilerine ait albümden seslendirdikleri şarkı ve türkülerle davetlilere unutulmaz anlar yaşattılar.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim