Sosyal hizmetlerden spor ve çevre atağı

  • Home
  • Sosyal hizmetlerden spor ve çevre atağı
Sosyal hizmetlerden spor ve çevre atağı
Niğde'de Sevgi Spor Klübü sporcularının ihtiyacı olan eşofmanlar bir hayınsever tarafından temin edildi. Abone ol

Recep Korkut
NİĞDE

Sevgi Spor Kulübü sporcularına bir hayırsever tarafından yapılan eşofman yardımı düzenlenen törenle dağıtıldı.

Program sonunda yeni oluşturulan Sevgi Ormanı hakkında bilgi de veren İl Müdürü Şahin Mercan sosyal hizmetlerde kalite ve verimin her geçen gün arttığını söyledi.

Şahin Merca tütsü n verdiği bilgide "Sevgi Spor Kulübünün çeşitli ihtiyaçları vardı bunlardan biri de eşofman takımı ihtiyacımızdı. Görüştüğümüz Şahin Sürücü Kursu sahibi Mustafa Şahin bu konuda bize destek vereceklerini söylediler ve şimdi bunu gerçekleştiriyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızı bu gibi sosyal faaliyetlerimize destek vermeye davet ediyorum" diye konuştu. 17 adet eşofman takımını Şahin Sürücü Kursu sahibi Mustafa Şahin Sevgi Spor Kulübü oyuncularına teslim ederken bundan memnuniyet duyduklarını belirtti.

1500 ağaç dikiliyor
Ayrıca Sevgi Evlerinde oluşturdukları Sevgi Ormanı ile ilgili bilgi de veren Mercan şunları söyledi: “Sevgi Evlerinde boş olan yerleri Sevgi Evleri müdürümüz Selçuk H. Demirtaş ve müdür yardımcımız Halis Erçatım ile beraber tespit ettik ve beraber bir çalışma yapıp bu boş yerleri değerlendirelim dedik. Meyve ağaçları ekme yönünde bir kanaat oluştu. 1500 adet ağacı Ziraat Odası Başkanımız Bayramali Özdemir verdi kendisine ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Çoğunu da diktik ve bitmek üzere. 1500 ağacın 800 e yakını elma diğerleri şeftali, armut, erik gibi meyvelerden oluşuyor. Buradaki amacımız yetişenlere ağaç sevgisi oluşturmak, meyvelerin nasıl yetiştiğini görmesini sağlamak ve bunlara çocukların emeğini katmaktır”. Mercan bu tür faaliyetlerin artarak süreceği bilgisini de verdi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim