Mim-Sin tasfiye ediliyor

  • Home
  • Mim-Sin tasfiye ediliyor
Mim-Sin tasfiye ediliyor
Mim-Sin Konut Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hökelek, kooperatifi tasfiye edeceklerini bildirdi.Abone ol

Kooperatif binasında bir basın toplantısı düzenleyen Mehmet Hökelek, şerefiye hesabı neticesinde alacaklı üyelere halk Bankası Merkez Şubesi'nde açılan banka hesaplarına paralarının yatırıldığını bildirdi. Kimlik bilgileri eksik olanlara, gereken bilgilerin tamamlanmasından sonra açtı utah seo rılacak hesaplarına paraların yatırılacağını bildiren Hökelek, açıklamasında şunları söyledi:

“Şu ana kadar alacaklı üyelerimize 650 bin TL ödeme yapıldı. Ödemelere devam edeceğiz. Yapılan ödemeler borçlu üyelerimizin yatırdıkları miktar üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle taksitler halinde yapılan ödemeler konusunda alacaklı üyelerimizin anlayış göstermelerini özellikle rica ediyorum. Çünkü genel kurulda alınan karar gereğince uygulama yapılmaktadır.

Borçlu üyelerin 155'inin üzerinde 2 milyon 750 bin TL borç bulunmaktadır. Kalan bin 245 üyemizin üzerindeki borç miktarı ise 3 trilyon civarındadır. Bu 155 üye kendilerini bilirler. Şunu herkesin bilmesini isterim ki, borcunu ödemeyen Mim-Sin üyesi ev sahibi olamaz. Üyeler bu hususu iyi düşünsün. Ben borcunu ödeyen düzgün üyenin hakkını korumakla görevlendirildim. Borcunu ödemeyenler, ya borcunu ödeyecek yada tapusunu kooperatife geri iade edecek. Başka yolu yok.”

Mehmet Hökelek, fazla ödeme yapılan müteahhitlerden kooperatifin parasını tahsil etmek için yasal yollara başvurduklarını belirterek, "Kooperatifi iki yıl içinde tasfiye edeceğiz. Bu da bize nasip olacak. Mim-Sin Kooperatifi hiç bu kadar huzurlu olmamıştı" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim