Fakıbaba esnaf ziyaretlerini sürdürüyor

  • Home
  • Fakıbaba esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
Fakıbaba esnaf ziyaretlerini sürdürüyor
Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba ve beraberindekiler ile esnafın sorunlarını dinledi.Abone ol

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcıları M.Emin İzol, Ahmet Al, Mahmut Kırıkçı ve beraberindeki birim amirleriyle birlikte sabah saatlerinde önce Büyükyol'u ardından Tarihi Hanlar Bölgesi'ni gezen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba esnafla buluştu.

Büyükyol'da Şanlıurfa Belediyesi Koruma Uygulama ve Denetleme Teknik Elaman Bürosu (KUDEB) tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Fakıbaba alabama seo , mahalle sakinleriyle sohbet etti. Ekibine çalışmalar hakkında gerekli talimatları aktaran Fakıbaba'nın eksiklikleri ise not aldırması dikkatlerden kaçmadı. Büyükyol'un ardından Ucuzluk Pazarı'na gezen Başkan Fakıbaba ve kurmayları bol bol esnaf ziyareti yaptı. Esnafın çay ikramını geri çevirmeyen Fakıbaba, sohbet sırasında esnafın dilek ve temennilerini dinledi. Tarihi Hanlar Bölgesi'nde yürütülen sağlıklaştırma çalışmalarından oldukça memnun olduklarını ifade eden esnaf, Fakıbaba'ya teşekkür ettiler.

Gittiği her yerde esnafın sevgisiyle karşılanan Başkan Fakıbaba'yı çarşı esnafı gezisi sırasında bir an olsun yalnız bırakmadı. Şanlıurfa'da olduğu her Cuma özellikle çarşıyı gezdiğini, sorunları yerinde gördüğünü ifade eden Fakıbaba, "Hizmetlerimizi halk için yapıyoruz. Bu bizim görevimiz. Halka hizmet etmek bize gerçekten mutluluk veriyor. Gezilerimizde direk esnafımızla görüşüp onların sorunlarını işyerlerinde dinliyoruz" dedi.

Şanlıurfa esnafının belediye ve çalışanlarına sevgi gösterdiğine dikkat çeken Başkan Fakıbaba, "Esnafımızın teveccühü bizleri mahcup ediyor. Onlara çok teşekkür ediyoruz. Genel anlamda esnaf belediye hizmetlerinden memnun. Ancak bizim amacımız şuan yapılan hizmetin yanı sıra en iyi hizmeti sunabilmek. Tek çaremiz bu. Bu yüzden haftalık gezilerimizde not aldığımız olumsuzlukları bir sonraki gezide ortadan kaldırmış oluyoruz. Şuan Kunduracı Pazarı'nda görüntü kirliliğinin ortadan kaldırılması için bir çalışma yapılıyor. 2011 yılına kadar bu tür çalışmalarımız sonuç verirse daha modern bir Şanlıurfa ortaya çıkmış olur" diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim