Haftada iki gün "Vali"deyiz!

  • Home
  • Haftada iki gün "Vali"deyiz!
Haftada iki gün "Vali"deyiz!
Belediye başkanlarının düzenledikleri "halk günleri"ne yabancı değiliz. Ama bir Valinin halk günü yapması Türkiye'de bir ilk.Abone ol

Bu ilki gerçekleştiren Bartın Valisi İsa Küçük. Küçük 3 aydır haftanın iki günü Bartınlılara kapısını açıyor. Taleplerini, eleştirilerini ilk ağızdan dinliyor.

Bartın Halk Gazetesinin haberine göre Bartın Valisi İsa Küçük halkın sorunlarını birinci ağızdan dinlemek, halk ile devlet arasındaki köprüyü sağlamlaştırmak için salı ve cuma günleri kapılarını halka ebay seo açtı.

Bartın Valisi İsa Küçük imzalı genelge 3 aydır uygulamada. Salı ve cuma günleri halk saati olarak saat 10.00 ile 11.00 arası Vali Küçük kapılarını Bartınlı’lara açtı.

VALİ SİZİ BEKLİYOR
Bartın Valisi İsa Küçük halk ve devlet arasındaki yakınlaşmanın ve kaynaşmanın önemini dikkat çekerek "Halkımız ve devletimiz arasında kaynaşma en üst düzeyde olmalı. Her vatandaşımız kendisini anlatacak fırsatı devlet kapısında bulmalı. Bizlerde vali olarak halkımıza bu fırsatı vermeliyiz. Salı ve Cuma Bartın’ımızın yoğunluğu olduğu günlerde halk saatleri olarak zaman ayırdık. Her zaman halkımıza kapımız açık.24 saat esasına göre ülkemize ve insanımıza hizmet ediyoruz. Öncelikli ve acil durumlarda vatandaşlarımız her zaman kapımızı çalabilir’’diyerek kapılarının tüm Bartın’lılara açık olduğu belirtti.

7’DEN 77’E HERKESE 2023
Bartın Valisi İsa Küçük başta eğitim olmak üzere Bartın’ın 2023 yılında Cumhuriyetin 100. yılına hazırlamak üzere projeler hazırlıyor. 2023 Bartın Projesi bilindiği gibi Mart 2006 tarihinde Bartın geleceğine yönelik olarak başlatılmış olan Bartın 2023 projesi, aslında Bartın’ın önümüzdeki 15 senede alacağı şekli, sizlerle, vatandaşlarla konuşmayı içeriyor.

Türkiye’de ses getiren proje hakkında Prof. Dr. Mehmet Çubuk Bartın Valiliği'nin "Bartın 2023  Projesi” ni de öğrendiğini bundan büyük heyecan duyduğunu belirterek, "Bartın çok az ilin yaptığı bir çalışmayı hazırlayıp kamuoyuna sunmuş. Vizyon çalışmasının birinci kısmını hazırlamış" dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim