Yavuz Bingöl'den şaşırtan karar

  • Home
  • Yavuz Bingöl'den şaşırtan karar
Yavuz Bingöl'den şaşırtan karar
Yavuz Bingöl ve Beyaz Geçtiğimiz hafta Beyaz Show'da Galatasaray- Fenerbahçe derbisi için kıran kırana bir iddiaya girmişti.Abone ol

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ile sanatçı Yavuz Bingöl'ün, geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin sonucu için girdikleri ilginç iddia, 'farklı renkleri taşıyan tek formadaki' dostluk mesajıyla son new jersey seo a erdi.

Koyu Galatasaraylı olan Yavuz Bingöl ve Fenerbahçeli Beyaz, geçtiğimiz hafta Beyaz Show'da kıran kırana bir iddiaya girmişlerdi. İddiaya göre, maçın Fenerbahçe'nin galibiyeti ile sona ermesi halinde Yavuz Bingöl, Fenerbahçe forması giyerek programa çıkacak ve konser verecekti. Galatasaray'ın yenmesi halinde ise Beyaz, Sarı Kırmızılı formayı üzerine geçirecekti.

Turkcell Süper Lig'de 27. hafta oynanan büyük derbi, Fenerbahçe'nin tek gollü üstünlüğü ile sona erdi. İddiayı kaybeden Yavuz Bingöl'ün bu hafta Beyaz Show'da sözünü yerine getirip getirmeyeceği merakla bekleniyordu.

Koyu Galatasaraylı Bingöl, programa Fenerbahçe formasıyla çıktı. Sözünde durduğu için Bingöl'ü kutlayan Beyaz, iki büyük kulübün taraftarlarına örnek olması için üretilen bir formayı ortaya çıkardı. Bir tarafı Sarı Kırmızı, bir tarafı da Sarı Lacivert olan tek formayı giyen iki sanatçı, birlikte 'Kara Tren' türküsünü söyledi.

Bingöl, şarkının sonunda, "Kaybettik ama futbol kardeşliktir. Doğduğumdan beri Galatasaraylıyım" dedi.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim