Vali yurtları mercek altına aldı

  • Home
  • Vali yurtları mercek altına aldı
Vali yurtları mercek altına aldı
Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, habersiz olarak gittiği öğrenci yurtlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.Abone ol

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, habersiz olarak gittiği Ardahan Lisesi Kız Pansiyonu, Ayşe Özyeğin Kız Öğrenci Yurdu, Fen Lisesi Öğrenci Yurtları, Yatılı Bölge İlköğretim Okulu (YİBO) öğrenci yurtlarında inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticilerinin de hazır bulund google seo çalışması uğu denetlemelerde, yurtların durumları, kapasiteleri, ihtiyaçları hakkında bilgi alan Vali Tekmen, bundan sonra da yurt ve okul denetimlerinin devam edeceğini söyledi. Öğrencilerin barındıkları, ihtiyaçlarını karşıladıkları yurtlardaki ortamlarının önemine dikkat çeken Vali Tekmen, Göle yolu üzerinde yapılan ve hizmete giren yurtlar sayesinde Ardahan'da gerek üniversite için gerekse ortaöğretim kurumlarında yurt ihtiyacının kalmadığını belirtti.

Yurtlarda kalan öğrencilere barınma, temizlik, yemek, dinlenme, ders çalışma, sosyal aktivitelerde bulunma gibi ihtiyaçlarının çağdaş ve modern koşullarda sunulduğunu ifade eden Vali Tekmen, şu an için barınma sorununun kalmadığını ancak önümüzdeki yıllarda üniversiteye gelecek yeni öğrenciler göz önünde bulundurularak yurt inşaatlarının devam ettiğini kaydetti.

İl genelinde sürdürülen eğitime destek projesini hatırlatan Vali Tekmen, projenin amacına ulaşması ve bunun paralelinde üniversite sınavları ve SBS gibi sınavlardaki başarının artması için gerek okul ortamı gerekse yurtlarda kalan öğrencilere aile sıcaklığında ortamlar sağlanması gerektiği bilincinin, hem Milli Eğitim Teşkilatının özverili çalışmalarına hem de öğrenci velilerimizin ilgi ve çabalarına bağlı olduğunu vurguladı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim