Beyoğlu'na gözün gibi bak!

  • Home
  • Beyoğlu'na gözün gibi bak!
Beyoğlu'na gözün gibi bak!
Beyoğlu Belediyesi ve Atlas Dergisi’nin birlikte düzenlediği “Beyoğlu: Gözün Gibi Bak!” adlı fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Abone olBeyoğlu Belediyesi ve Atlas Dergisi tarafından ortaklaşa düzenlenen “Beyoğlu: Gözün Gibi Bak!” adlı yarışmaya katılan fotoğraflar, şimdi de bir sergide sanatseverlerle buluştu.

Beyoğlu Bel ilinois seo ediyesi Sanat Galerisi’nde düzenlenen sergi açılışında Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, yarışmada dereceye giren Ahmet Tarımcı, Ercan Aydeniz, Hüseyin Yıldız, Cem Türkmen, Osman Bahri Turgut ve Aydın Berk Bilgin’e ödüllerini verdi.

Başkan Demircan, sergi açılışında yaptığı konuşmada, “Fotoğraflar aracılığıyla tarihteki Beyoğlu’nu izliyor, Beyoğlu’nun her halini kaydediyor, not düşüyoruz. Beyoğlu Belediyesi olarak, Beyoğlu’nu biriktirmek ve Beyoğlu’nu herkesin gözünden görebilmek adına bir yarışma düzenledik. “Beyoğlu’na gözün gibi bak” dedik ve olağanüstü sonuçlar elde ettik. Yarışmamıza amatör ve profesyonel pek çok sanatçı katıldı. Fotoğraf kareleriyle Beyoğlu’nu nasıl gördüğünü anlattı. Biz de onların gözleriyle Beyoğlu ile bir kez daha tanıştık, şehrimize bir kez daha hayran kaldık. Tüm fotoğrafçılarımızın ellerine, gözlerine sağlık” dedi. Yarışmada dereceye giren ve katılanlardan seçilen 42 eserin yer aldığı sergi İstiklal Caddesi’nde bulunan Beyoğlu Belediyesi Sanat Galerisi’nde 8 Nisan 2010 tarihine kadar gezilebilir.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim