İki başkan iki bambaşka görüş!

  • Home
  • İki başkan iki bambaşka görüş!
İki başkan iki bambaşka görüş!
İkisi de yargıç, ikisi de bir meslek örgütünün başında. Aynı sorulara o kadar farklı görüşler sunuyorlar ki!...Abone ol

AKP'nin getirdiği anayasa değişikliği paketi ile yüksek yargı baştan aşağı yeniden şekilleniyor.Ancak yargının en çok konuşulan iki meslek örgütünün başkanları bu konuda farklı düşünü all on 4 dental turkey prices yor. Biri "demokrasi gelir" diyor, diğeri "gider".

'İktidarın kendi yargıç ve savcılar ordusunu yaratmaya çalıştığını' öne süren YARSAV ile 'Yeni bir anayasa için yüksek yargı değişmeli' iddiasını dile getiren Demokrat-Yargı'nın başkanları aynı sorulara farklı yanıtlar verdi.

AKP hakkında açılan kapatma davasının raportörü olarak tanıdığımız Osman Can, iddialı üslubu, yüksek yargı kurumlarına karşı sert açıklamaları ile dikkat çekiyor. 'Çok yakında çevre sorunlarını ve eşitliği de konuşacağız' diyen Osman Can, mayıs ayında Kaos GL'nin 'Homofobi Karşıtı Buluşma'sına katılacak...

Emine Ülker Tarhan röportaja 'Lütfen kadın olmamı öne çıkarmayın' uyarısı ile başlayacak kadar işini ve gündemi ciddiye alan bir yargıç. Kendisine hükümetin eleştirilerini hatırlatıp 'Halktan kopuk yaşayan yargı iktidarı' iddialarını sorduğumuzda gözleri doldu ve uzun bir sessizliğin ardından verdi yanıtını.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim