Gebze'nin kıskandıran gelişimi

  • Home
  • Gebze'nin kıskandıran gelişimi
Gebze'nin kıskandıran gelişimi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç çocukluğunun geçtiği Gebze'yi gezerken gelişmeler karşısında çok etkilendi.Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi Reha Denemeç, çocukluğunun geçtiği Gebze’de birçok şehri kıskandıran gelişmeler yaşandığını söyledi.

Gebze’nin Türkiye’nin pek çok ilinden daha büyük bir şehir olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, “Gebze bölündükten sonra bile Türkiye’nin en önemli, en büyük ilçelerinden biri. Dev bir sanayi şeh pennsylvania seo ri. Belediyelerimizin güzel çalışmaları ile şehircilik alanında da her geçen gün gelişiyor. Geçmişle kıyasladığımızda Gebze’de bir çok ili kıskandıran gelişmeler yaşanıyor. Darısı diğer ilçelerimizin de başına” dedi.

GEBZELİ SAYILIRIM

AK Parti Siyaset Akademisi Semineri’nde “Demokratik Açılım” konulu bir konuşma yapmak üzere Gebze’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’i makamında ziyaret etti.

Bir subay çocuğu olduğunu ve 1960’lı yıllarda çocukluğunun birkaç yılını Gebze’de yaşadığını ifade eden Reha Denemeç, “Ben de bir Gebzeli sayılırım. Babam Gebze’de subaylık yaptı. O yıllarda Gebze yaklaşık 10 bin nüfusa sahip küçük bir yerdi. Bisikleti Gebze’de öğrendim. Burada çocukluğumun çok güzel anıları var” dedi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de, Reha Denemeç’e ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Gebze ile ilgili geçmişle bugün arasında yapılan değerlendirmeleri ve diğer şehirlerle yapılan kıyaslamaları çok önemsediğini söyledi. Köşker,“ bilhassa yetkili ağızlardan, dışarıdan yapılan kıyas ve değerlendirmeler şehrimizin geldiği noktayı görmemizi sağlıyor. Gebze ile ilgili gelecek projeksiyonlarımıza ışık tutuyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Reha Denemeç’in Gebze Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyarete Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Yılmaz Bayram, Gebze Belediye Başkan Yardımcıları ve AK Parti Gebze İlçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim