İşçilerin 1 Mayıs adresi yine Taksim

  • Home
  • İşçilerin 1 Mayıs adresi yine Taksim
İşçilerin 1 Mayıs adresi yine Taksim
1 Mayıs Emek ve Dayanışma kutlamaları için geri sayım başladı. İşçi federasyonları kutlamalar için Taksim'i adres gösterdi.Abone olİstanbul Valililği'nin kutlamalar için gösterdiği alan şimdiden tartışma konusu oldu. İşçi federasyonları bu yıl işi sıkı tutarak, kutlamalar i ebay seo çin Taksim'i adres gösterdi.

Türk-İş Genel Başkanı Mustafa Kumlu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı kutlamalarının Türk-İş, Hak-İş, Disk, Memur-Sen, Kamu-Sen, Kesk'in ortak yapılması yönünde görüş ve irade birliği içinde olduğunu belirterek, ''Konfederasyonlarımız 1 Mayıs 2010'u İstanbul Taksim Meydanı'nda kutlamaya karar vermiştir'' dedi.

Kumlu, 6 konfederasyon başkanının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Bayramı'nın kutlamalarına ilişkin yapılan toplantının ardından hazırlanan ortak açıklamayı okudu.

Konfederasyonların 1 Mayıs Kutlamalarını ortak yapılması yönünde görüş ve irade birliğinde olduğu dile getiren Kumlu, Konfederasyonlarımız 1 Mayıs 2010'u İstanbul Taksim Meydanı'nda kutlamaya karar vermiştir. Bunun için yetkililer nezdinde gerekli girişimlerde bulunulacaktır'' diye konuştu.



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim