İşte Nazlıcan'ın intihar sebebi!

  • Home
  • İşte Nazlıcan'ın intihar sebebi!
İşte Nazlıcan'ın intihar sebebi!
Halis Ağa'yla bir sene önce evlenen 18 yaşındaki Nazlıcan canına kıymak istedi. Sebebi ise bakın ne?Abone ol

Halis Toprak’ın 18 yaşındaki eşi Nazlıcan Tagizade Toprak’ın intihar girişimindeki sır perdesi aralanıyor. İşadamı Halis Toprak’ın eşi Nazlıcan’ın, Aslanlı Köşk’te yanında yaşayan annesi Şehrinaz Tagizade’yi Halis Ağa’nın istememesi nedeniyle intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü

İşadamı Halis Toprak’ın kendisinden 54 yaş wyoming seo küçük 18 yaşındaki eşi Nazlıcan Tagizade Toprak’ın “intihar girişimi”ndeki sır perdesi aralanıyor.

NAZLICAN'I EVİNE GÖNDERMEK İSTEDİ

Evliliğinin 9’uncu ayında ilaç içerek intihar girişiminde bulunan Nazlıcan’ın, İstinye Aslanlı Köşk’te yanında bulunan annesi Şehrinaz Tagizade’yi eşi Halis Toprak’ın istemediği ve gitmesini istediği için böyle bir girişimde bulunduğu ileri sürüldü. Genç kadının polise verdiği ifadesinde “Ailevi problemlerim var. Moralim çok bozuktu” dediği öğrenildi.

İddiaya göre Halis Toprak, Aslanlı Köşk’te eşiyle beraber yaşayan annesi Şehrinaz Tagizade’yi evden göndermek istedi. Ayrıca Nazlıcan’ın erkek kardeşinin de yanlarına taşınmak için İstanbul’a gelmek istemesine Halis Toprak karşı çıktı. Bu nedenle bunalıma giren Nazlıcan, hap içerek intiharı denedi.

Henüz 17 yaşında iken 18 Temmuz 2009’da Halis Toprak ile Kuşadası’nda nikâh masasına oturan Nazlıcan’ın polise verdiği ifadesinde şunları söylediği öğrenildi:

‘AİLEVİ PROBLEM’

“Sabah normal bir şekilde uyandım. İyiydim. Akşam yemeği hazır olduğunda yemeğe çağırdılar. Yemek hazırdı. Ancak kendimi iyi hissetmediğim için yemedim. Odama çekildim. Moralim çok bozuktu. Halis Toprak’ın ilacından altı tane içtim. Bir saat sonra fenalaştım. Evdekiler fark etti. Ailevi problemlerim var. O nedenle ilaç içtim.”



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim