Lugano başarının sırrını anlattı

  • Home
  • Lugano başarının sırrını anlattı
Lugano başarının sırrını anlattı
Her maça yüreğini koyan, tekmeye kafa uzatan Fenerbahçeli Lugano takımın şampiyonluğa olan inancını anlattı.Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Lugano, "Ali Sami Yen’de aldığımız galibiyet bizi tekrar ayağa kaldırdı" dedi.

Kayserispor maçı sonrası Habertürk muhabiri Senad Ok, sorularını yanıtlayan ‘Cesur Yürek’ lakaplı yıldız, “Galatasaray derbisinin bizim için dönüm noktası olduğunu söyleyebiliriz. Büyük takımlar baskı altında ortaya çıkar. Biz bunu G.Saray maçında gösterdik. Bazen bask new hampshire seo ı altında daha iyi futbol oynuyoruz. Derbi zaferi bizim ne kadar iyi ve güçlü bir takım olduğumuzu ortaya koydu. Ali Sami Yen’de aldığımız galibiyet bizi tekrar ayağa kaldırdı” ifadelerini kullandı.

BURSA ARTIK HEDEF TAKIM!
Ligin zirvesinde yer alan Bursaspor’un şampiyonluktaki şansını da değerlendiren Uruguaylı futbolcu, “Bursasapor bu sezon zor olanı başarıp büyük bir başarıya imza attı. Ancak lider durumda olmalarına rağmen işleri kolay değil. Çünkü rakipler artık Bursaspor’a karşı daha sert oynayacak. Zirvede olduğunuz zaman rakipleriniz size karşı çok daha iyi motive olarak oynuyor. Daha önce Bursaspor’a karşı normal oyunlarını oynayan takımlar şimdi en iyi oyunlarını sergileyecek. Bu durum Bursa’yı zorlayabilir. Ancak yine de Bursaspor kenetlenmiş bir takım ve ligin sonuna yarışın içinde olacaklar” şeklinde konuştu.

‘AVANTAJIMIZ TECRÜBE’
Son 6 maçta kalesini gole kapatan Kanarya’nın savunmadaki yıldızı Lugano, Turkcell Süper Lig’in tepesindeki yarışı ise şöyle yorumladı: “Kesinlikle heyecan verici bir lig oynanıyor. Artık çok önemli maçlara girildi. Şu an 4 takımın da şampiyonluk şansı var. Ama biz sezon sonunda ligi ilk sırada bitireceğimize inanıyoruz. Çünkü bu tip durumlarda nasıl oynanması gerektiğini biliyoruz. Ayrıca böyle heyecanlı haftalar bizi oldukça motive ediyor. Derbi galibiyeti sonrası taraftarla kenetlenmiş olmamız da bizim için çok önemli bir koz. Kayserispor maçındaki gibi mücadele edersek sezonu şampiyon kapatırız.”



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim