Erdoğan'ı işte böyle öldüreceklerdi

  • Home
  • Erdoğan'ı işte böyle öldüreceklerdi
Erdoğan'ı  işte böyle öldüreceklerdi
Bugün internete düşen bir ses kaydında Erdoğan'ı öldürme planları yapılıyor. İşte insanın tüylerini ürperten o ses kaydı;Abone ol

Bugün internete düşen bir ses kaydı yine ortalığı karıştıracak. TSK'da görev yapmış bir binbaşıya ait olduğu iddia edilen ses kaydında Erdoğan'a düzenlenecek suikast planının ayrıntıları yer alıyor. İddiaya göre bu suikastle hükümet bitirip hem Köşk'e hem de AK Parti'ye gözdağı verilecek!

İnternet ortamında bugün ortaya çıkan bir ses kaydı Erdoğan'a suisakt ve cami bombalama eylemlerini doğruladı. Kayıttaki sesin sahibi ise Habervaktim adlı hab new jersey seo er sitesine göre gazeteci Hulki Cevizoğlu'nun kuzeni olduğu iddia edilen binbaşıya ait. Binbaşı Uğur Cevizoğlu'na ait olduğu iddia edilen ses kaydında Erdoğan ve Genelkurmay Başkanı'na yönelik suikast planlarından bahsediliyor ve planın tüm ayrıntıları birer birer sıralanıyor.

İşte o korkunç ses kaydının dökümü;

- Genelkurmay bir şey diyor olsaydı o koltukta bu saate kadar oturmazdı derim.

- Salak salak konuşuyorlar ya. Konuşmuycan kardeşim. Konuşmuycan , konuşmuycan , konuşmuycan ondan sonra konuştuğunda tam konuşçan, şeyler böyle yapıyor. Topla genelkurmay başkanı olarak tüm kuvvet komutanlarını şimdi. Ordu komutanlarını da çağır yanına. Tamam mı, ondan sonra, kolordu komutanlarını da çağar hep beraber, ankara'da toplan acil toplantıya çağırıyorum diyceksin. Ve hemen şeye geçiş yapcan diyceksin ki : Eee. “Türkiye'de terör sorunu ikinci öncelikli sorun haline gelmiştir. O nedenle” diyceksin şey eee “eski harekat planlarına geçiliyor, güneydoğuya yollamış olduğumuz takviyeten yollamış olduğumuz tankların hepsini gerisin geri çağıracaksın geçirceksin şeye edirne'ye bilmem neye istanbul'a. Bunları yapmak zorundasın. Yapmadığın andan itibaren işin bitti demektir.

- Bunları yapacan ondan sonra adamlar bir şey yapacaklarsa ondan sonra yapacaklar senin görevini almaya o zaman kalkacaklar. Diyeceksin ki “tamam görevden alabilirsin” ama yerine gelen adama diyceksin ki “beni görevden almış olsalar bile geri adım atmayacaksın”. Emir veriyosun adama, artık geri adım atacak bir şeyleri kalmayacak. Ama doğru dürüst adam lazım ya, adam yok memlekette.

- Benim artık bu adamlara hiç güvenim kalmadı. Bunlar şahsi menfaatleri uğruna türk silahlı kuvvetlerini satıyorlar.

GENELKURMAY BAŞKANINA SUİKAST PLANI



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim