Bilimi çaresiz bırakan tuhaf yaratık!

  • Home
  • Bilimi çaresiz bırakan tuhaf yaratık!
Bilimi çaresiz bırakan tuhaf yaratık!
Ormanda bulunan yaratık bilim insanlarını çaresiz bıraktı. Esrarengiz yaratığın türünü tespit etmek için tek çare kaldı. Abone ol

Ormanda keşfedilen ve ayı ile kedi karışımı olan korkutucu yaratık, bilim insanlarını çaresiz bıraktı. Çin'de halk arasında korkuya neden olan new jersey seo esrarengiz yaratığın nasıl bir hayvan türü olduğunu anlamak için tek çare DNA testi.

Yerliler tarafından ilk görüldüğünde ayı zannedilen, ancak tüm tüyleri dökülmüş olan hayvanın, hangi türe ait olduğunu belirtmekte aciz kalan bilim insanları, hayvanın kökenlerini anlayabilmek için DNA testi uyulamaya karar verdi.

EFSANEDEKİ YARATIK MI?

Yerli halk ise, Sichuan eyaletinde yakalanan hayvanın çok eski bir efsanede anlatılan yaratık olduğuna inanmaya başladı. Efsaneye göre, ormanda insan iken ayıya dönüşen bir yaratık yaşıyor.

Hayvanı bulan köylüler, sesi bir kedininkini andıran esrarengiz canlının bir çeşit uyuz hastalığı yüzünden tüm tüylerini döktüğünü düşünüyor. Garip hayvan ayrıca, canı yanıyormuş veya kendi türünden diğer hayvanlara sesleniyormuş gibi sürekli ses çıkartıyor.



Kategori : BİLİM - TEKNOLOJİ
Whatsapp İletişim