Şener beceriksizlikle suçladı

  • Home
  • Şener beceriksizlikle suçladı
Şener beceriksizlikle suçladı
AK Parti'nin Anayasa değişikliği paketini yeniden imzaya açması Türkiye Partisi lideri Abdüllatif Şener'in gündeminde.Abone ol

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, ''Bu ülke, iktidar partisinin yaz boz tahtası değildir'' dedi.

Şener, partisinin il teşkilatınca Kültürpark'taki bir çay bahçesinde düzenlenen toplantıda, sivil toplum kuruluşlarının üyeleri ve partililerle bir araya seo new york geldi.

Şener, Türkiye'de insanlar ekmek derdindeyken, siyasetin çözüm üretmek yerine ülkenin üzerine karabasan gibi çöktüğünü ve sorun ürettiğini ileri sürdü.

ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ PAKETİ

Türkiye Partisinin vatandaşlara ayak bağı olan, insanların enerjisini tüketen bütün hantal yapıları değiştirip, dönüştüreceğini söyleyen Şener, şöyle devam etti:

''İlk yapacağımız iş yeni bir anayasa olacaktır. Sivil bir anayasa hazırlayacağız.

Sivil anayasa yapmayı beceremeyen iktidar, Anayasa'nın bazı maddelerinin değiştirilmesini öngören bu paketi de düzgün hazırlayamamıştır. Önce Meclise sundu. Bir hafta sonra 'bu teklifi yanlış yapmışım, bu haliyle bunu geçiremeyiz' dediler, imzaları çektiler ve tekrar yeni teklif verdiler. Buna beceriksizlik, iş bilmezlik, adap bilmezlik, edep bilmezlik denir. Bu ülke yap boz tahtası değil ki. Bu ülke iktidar partisinin yaz boz tahtası değildir. Bu ülke iktidar partisi ve siyasetin kavgaları altında, perişan hale getirilecek, dönüştürülecek bir ülke de değildir. Siyaset hata kabul etmez. Yaptığını doğru, düzgün yapacaksın. Kavgayı, kini, nefreti derinleştirmek için değil, ülkedeki sorunları çözmek için siyaset yapacaksın.''



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim