Ünlülerin gökdeleninde yangın çıktı

  • Home
  • Ünlülerin gökdeleninde yangın çıktı
Ünlülerin gökdeleninde yangın çıktı
Ünlülerin oturduğu ve rezidans olarak kullanılan 23 katlı binanın en üst katında saat 16.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.Abone ol

İstanbul Levent'teki Kempinski Bellevue Rezidans'ta yangın çıktı. Binanın çatı katından yükselen dumanlar birçok bölgeden görüldü.

Yangına müdahale etmek üzere Şişli, Beyoğlu, Beşiktaş, massachusetts seo İstinye, Seyrantepe ve Mecidiyeköy itfaiye grupları ile Bakırköy’den köpük kulesi gönderildi. Olay yerine ilk ulaşan Beşiktaş itfaiye grubu, yangına müdahale etti. Rezidansta Can Tanrıyar, Yalçın Ayaydın ve Sema Türkeş'in oturduğu biliniyor.

KONTROL ALTINA ALINDI

Levent'te bulunan Bellevue adlı rezidansın 21 ve 22'inci katlarında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. 23 katlı binada çıkan yangına Şişli, Beyoğlu, Beşiktaş, İstinye, Seyrantepe ve Mecidiyeköy itfaiye grupları ile Bakırköy'den köpük kulesi müdahale etti. Yangının kontrol altına alındığı ve soğutma çalışmasının yapıldığı öğrenildi.

REZİDANSTA BULUNANLAR TAHLİYE EDİLDİ

Yangın sonrası binada bulunaün vatandaşlar hızla tahliye edildi. Bazı vatandaşların evlerinden ayrılırken kedi ve köpekleri ile binadan ayrıldıkları görlüdü.

4 İŞÇİ POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ

21 ve 22. ktalardaki izolasyon çalışması sırasında çıktığı iddia edilen yangın ile ilgili olarak polis 4 işçiyi ifadelerini almak üzere Beşiktaş Etiler Polis Merkezi'ne götürdü.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim