Gebzespor'a başkandan moral desteği

  • Home
  • Gebzespor'a başkandan moral desteği
Gebzespor'a başkandan moral desteği
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'den Gebzesporlu futbolculara moral desteğiAbone ol

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2. Lig 1. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor antrenmanını ziyaret etti. Futbolculara moral veren Başkan Köşker, “Bu grubun en iyi takımı Gebzespor’dur. Zorluklara göğüs gerin. Şamp tütsü iyonluk Gebze’de çok şeyi değiştirir” dedi.

GEBZESPOR’DA OYNAMAK AYRICALIKTIR
Gebzespor’un hafta sonunda Sakaryaspor ile oynayacağı kritik maç öncesi takımın antrenmanını ziyaret eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “fedakarca oynayan tüm futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Profesyonelce düşünün. Rakip ne kadar zorlu olursa olsun maç sahada kazanılır. Önemli ve anlamlı olan zor şartlarda başarıya ulaşmaktır. Sizlere güveniyoruz. Gebze stadıyla, nüfusuyla, sanayisiyle büyük bir şehir. Gebzespor’a her zaman sahip çıkan olur. Sizin alacağınız başarı Gebze’de çok şeyi değiştirir” diye konuştu.

BAHRİ KAYA: GRUPTAN ÇIKAN BANK ASYA’YA GİDER
Gebzespor Teknik Direktörü Bahri Kaya da, moral ziyaretinden dolayı Başkan Köşker’e teşekkür etti ve “grubumuzda iyi takımlar var. Bu gruptan çıkan takım Bank Asya’ya çıkar. Gebzespor olarak önce bu grupta, sonra da playofta başarılı olup Bank Asya’ya çıkma amacındayız” dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim