Başkan Çağırıcı İETT'de şoför oldu!

  • Home
  • Başkan Çağırıcı İETT'de şoför oldu!
Başkan Çağırıcı İETT'de şoför oldu!
İETT Bağcılar'da üç yeni hat ve 18 yeni otobüsü hizmete soktu. Törene katılan Belediye Başkanı Çağırıcı'nın hoş bir sürprizi vardı.Abone ol

İETT, İstanbul’un en yoğun nüfuslu ilçesi Bağcılar’a üç yeni hat açtı. İETT İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın katıldığı törenle hizmete alınan yeni hatlarda toplam 18 otobüs çalışacak.

Yeni otobüsün direksiyonuna geçip vatandaşlara tur attıran Çağırıcı, ‘Ağır vasıta ehliyetim var. İhtiyaç olması durumunda İETT’de çalışabilirim’ dedi.

İETT, sahip olduğu 724 binlik nüfusuyla İstanbul’un en büyük ilçesi konumunda olan tütsü Bağcılar’a üç yeni hat kazandırdı. Yeni hatlar HT11 Fatih Mah.-Yenibosna Metro, HT12 Basın Tesisleri-Yenibosna Metro ve 92T Bağcılar Devlet Hastanesi-Taksim; İETT İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın katıldığı törenle hizmete alındı. Bağcılar Meydanında düzenlenen törene ilçe halkı büyük ilgi gösterdi. Yeni hatlarda çalışacak otobüsleri tören sırasında Başkan Çağırıcı kullandı.

TRAFİĞİ METRO RAHATLATACAK

Yeni hatların açılış töreninde konuşan Genel Müdür Dr. Hayri Baraçlı, "Başkanımız ve çevredeki muhtarlarla yaptığımız görüşmeler ve araştırmalar sonucunda hizmete alınan üç yeni hatta on sekiz otobüsle hizmet vererek Bağcılar halkının belli merkezlere daha rahat şekilde ulaşmalarını ümit ediyoruz" dedi.

Bağcılar ile ilgili hizmetlerin bu kadarla da sınırlı kalmayacağını anlatan Baraçlı, ilçeyi büyük oranda rahatlatacak raylı sistem projesi Otogar-Bağcılar-Başakşehir-Olimpiyatköy hattında çalışmaların hızla sürdüğünü ve Bağcılar halkının önümüzdeki yıl içerisinde metroya kavuşacağını söyledi.

ÇAĞIRICI: ‘İETT’DE ŞOFÖR OLARAK ÇALIŞABİLİRİM
Bağcılar’da Büyükşehir Belediyesinin metro özelinde devam eden çok büyük yatırımlarının olduğunu söyleyen Başkan Çağırıcı, ‘Metronun açılmasıyla trafiğin büyük ölçüde rahatladığını hep birlikte göreceğiz. Bugün açılışını yaptığımız yeni hatların da ilçe halkına büyük kolaylık sağlayacağını düşünüyorum. Bunun için başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve İETT olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.’ dedi.

Konuşmaların ardından Bağcılar Meydanından otobüsle hareket eden davetliler ilçede kısa bir tur attı. Tur sırasında otobüsün direksiyonuna geçen Başkan Lokman Çağırıcı, İETT şoförlüğünün kutsal bir iş olduğunu söyledi ve ‘Ağır vasıta ehliyetim var. İhtiyaç olması durumunda İETT’de çalışabilirim’ şeklinde espri yaptı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim