Güngören'de okullara tır dolusu yardım

  • Home
  • Güngören'de okullara tır dolusu yardım
Güngören'de okullara tır dolusu yardım
Güngören Belediyesi tarafından 2004 yılında başlatılan spor malzeme yardımlarına bir yenisini daha eklendi.Abone ol

Güngören Belediyesi öğrencilerin kişisel ve sportif gelişmelerine yardımcı olmak amacıyla 2004 yılında başlatmış olduğu spor malzeme yardımlarına bir yenisini daha ekledi. Okullara dağıtılan tır dolusu spor malzemesi öğrencilerin mini defilesiyle renk buldu.

Güngö hipnozla vajinismus tedavisi ren Belediyesi, 2005 yılından 2009 yılına kadar amatör spor kulüplerine 34 bin 534 adet malzeme yardımında bulundu. Belediye okullara ise 5 bin 846 adet çeşitli spor malzemeleri dağıttı. 2010 yılında ise okullara futbol, basketbol, tenis, satranç ve badminton setleri hediye edildi. Okullara toplam 2 bin 65 adet malzeme yardımının yapıldığı programda izciler de unutulmadı. İzcilik faaliyetleri için çadırlar ve uyku tulumu gibi temel ihtiyaçların da içinde bulunduğu toplam 4 bin 293 adet malzeme yardımı yapıldı.

Belediyenin okullara yaptığı spor malzemeleri ise öğrencilerin mini defilesiyle tanıtıldı. Formaları ve izci kıyafetlerini giyen öğrenciler usta mankenleri aratmadı. Sahneye çıktıklarında şov yapmayı da ihmal etmeyen öğrenciler belediye başkanı Ş. Yücel Karaman’a desteklerinden dolayı teşekkür etti. Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programı halk oyunu gösterileri ve ses yarışmasında dereceye giren öğrencilerin Türküleriyle renklendi.

Programa Güngören Belediye Başkanı Ş. Yücel Karaman, İlçe Kaymakamı Seyfettin Azizoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin ile okul müdürleri ve çok sayıda yetkili katıldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim