GOP'ta ruhsatlar kapıya teslim

  • Home
  • GOP'ta ruhsatlar kapıya teslim
GOP'ta ruhsatlar kapıya teslim
Belediye işyeri açma ve çalışma ruhsat işlemlerini bir günde tamamlayan işyeri sahiplerine ruhsatlarını teslim edecek.Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediyesi işyeri açma ve çalışma ruhsat işlemlerini bir günde tamamlayan işyeri sahiplerine ruhsatlarını elden teslim edecek. Yeni uygulama gereği işlemlerini tamamlayan esnafa ruhsatı Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol tarafından bizzat teslim edildi.

GOP’TA RUHSATLAR ARTIK KAPIYA TESLİM

İşyeri açma ve çalışma sağlık sektörü seo ruhsatlarının 5393 sayılı Kanun ve 25902 sayılı yönetmelikle oluşturulan bir zorunluluk olduğunu belirten Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, “Ruhsatını çıkartıp yasal görevlerini yerine getiren tüm esnafımıza bol bereketli bir gelecek diliyorum” dedi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi tamamladığı kurumsal altyapı çalışmalarını teknolojiyle bütünleştirip kurumdaki tüm işlemleri hızlandırmaya başladı. Belediye son olarak işyeri açma ve çalışma ruhsatlarının belgelerini bir günde eksiksiz tamamlayan işyeri sahiplerine ruhsatlarını elden teslim etmeye başladı. İşyeri ruhsatlarının eksiksiz olarak bir günde rahatlıkla tamamlanabileceğini belirten yetkililer, “Yeni uygulamayla vatandaşlar ruhsat alımı için kaybedecekleri zamanı telafi edecekler. Bizlerde belediye olarak onların ruhsatlarını bizzat işyerlerine gidip elden teslim edeceğiz” dediler.

Yeni uygulamanın sembolik açılışı da Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol’un katıldığı bir törenle başlatıldı. Gaziosmanpaşa’da işyeri ruhsatı için evraklarını bir gün içinde tamamlayan Hürriyet Mahallesi Eski Edirne Asfaltı 202 numaralı yerde bulunan Fizan Turizmi ziyaret ederek işyeri ruhsatını teslim eden Dr. Erhan Erol, belediyenin bu uygulamasını hayata geçirdikleri için kendilerine teşekkür etti. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol bu işyerinin 31 Mart tarihinde başvurularını yaptığını ve belgesinin kendisine elden teslim edildiğini vurguladı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim