İŞKUR ile belediyeden hizmet protokolü

  • Home
  • İŞKUR ile belediyeden hizmet protokolü
İŞKUR ile belediyeden hizmet protokolü
İŞKUR Gümüşhane İl Müdürlüğü ile Gümüşhane Belediyesi arasında yapılan protokolle 10 kişi Fen İşleri Müdürlüğü'nde altı ay boyunca hizmet verecek.Abone olTürkiye İş Kurumu Gümüşhane İl Müdürlüğü ile Gümüşhane Belediyesi arasında yapılan protokolle Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında 10 kişi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde altı ay boyunca hizmet verecek.

Kamusal alt yapının yenilenmesi konulu Toplum Yararına Ç seo new york alışma Programı’nın altı ay boyunca devam edeceği ve bu sene içerisinde Bağlarbaşı Mahallesi bahçeler kesiminde bulunan evlerin kanalizasyon bağlantılarının bu ekiple gerçekleştirileceği belirtildi.

Toplum Yararına Çalışma Programı ile birlikte önemli bir problem olan Bağlarbaşı Mahallesi kanalizasyon çalışmasının tamamlanmasının planlandığını belirten Gümüşhane Belediyesi Fen İşleri Şefi Uğur Şahin, “Bu programlar işsizliğin yoğun olduğu dönemlerde işsizlerin kısa süreli istihdamlarını amaçlayan programlardır. Bizlerde Gümüşhane Belediyesi olarak bu programdan faydalanmak istedik.Bu proje ile yıllardır önemli bir sorun olan Bağlarbaşı mahallesi bahçeler kesiminde bulunan yerleşim yerlerinin kanalizasyon sorununu çözmeyi arzuluyoruz. Bu kesimde yeri itibariyle bazı kısımlarında araçla çalışma imkanı bulunmamaktadır.

Bu nedenle bu yerlerde projeden görevli işçi arkadaşlardan yararlanmak istiyoruz. Bu kapsamda 10 vatandaşımızla önemli bir sorunu ortadan kaldırmak en büyük hedefimizdir” dedi.Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan Bağlarbaşı mahallesi kanalizasyon çalışması Çamlıköy Deresi ağzına kadar dere içinde gömülü olarak getirilmişti. Yeni çalışma ile birlikte yaklaşık 3 bin metrelik bir hatla mahallenin kanalizasyonu şehir kanalizasyon sistemine bağlanmış olacak.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim