Sezon sonu indirimlerini bekleyenler

  • Home
  • Sezon sonu indirimlerini bekleyenler
Sezon sonu indirimlerini bekleyenler
Kış mevsimini uğurladığımız günlerde birçok markalarda sezon sonu indirimleri başladı!Abone ol

Kış mevsimini uğurladığımız günlerde birçok markalarda sezon sonu indirimleri başladı! Ekonomik bütçelerle alışveriş yapmanın keyfini yaşamak istiyorsanız önerilerimize göz atın!

İndirim Çılgınlığı

Dünya üzerinde yapılan araştırmalarda kadınların indirim döneminde aldığı kıyafetlerin %70’ini bir kez bile giymediği sonucuna ulaşılmış. Bu ne demek oluyor anti seo çalışması ? İhtiyacımız olmadığı halde sadece fiyatı uygun düşüncesiyle kıyafetler alıyoruz, ölü yatırımlar yapıyoruz. Sezon sonu indirimleri döneminde acele etmeden, iki kere düşünerek ve ihtiyaç listenizi belirleyerek alışveriş yapmalısınız.


Gelecek Sezona Hazırlık

Kış boyunca çok beğendiğiniz ancak fiyatı bütçenize uymadığı için alamadığınız kaban, çizme, triko elbise gibi kışlık kıyafetlere sahip olmanın tam zamanı sezon sonu indirimleridir.

Alışverişe çıkmadan önce kendinize limitli bir bütçe ayırın. Örneğin sadece 200 TL’lik alışveriş yapacağım diyerek kendinizi şartlayın. Belirlediğiniz rakama sadık kalırsanız ekonomik anlamda zorlanmadan ilkbahar-yaz sezonu için yeni kıyafetler de alabilirsiniz.

Her dönemin modası olabilecek siyah, klasik çizme modellerini sezon sonu indirimlerinde çekinmeden alabilirsiniz. Kaşe kumaştan üretilmiş, tek renk kabanlar da gelecek sezona hazırlık yapmak için uygun parçalardan biridir. Çalışırken giyebileceğiniz ceket – etek, ceket-pantolon takımları 2010 kış sezonunda trendi ve ekonomik giyinmenizi garantiler.

2010 kış modasının favori trendleri; leopar desen, zımba, zincir detaylı kıyafetlerden en fazla 2 parça alarak yeni sezona yatırım yapabilirsiniz.
Kış sezonunda rahatlıkla kullanabileceğiniz atkı, şal, fular, eldiven gibi aksesuarlar sezon sonu indirimlerden alabileceğiniz uzun ömürlü parçalardır.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim