Araban'da elektrik hatları yer altında

  • Home
  • Araban'da elektrik hatları yer altında
Araban'da elektrik hatları yer altında
Gaziantep'in Araban ilçesinde elektrik hatlarını yer altına alma çalışması tamamlandı. İlçe daha modern bir görünüme kavuştu.Abone ol

2008 yılında Gaziantep Caddesinde başlatılan elektrik hattının yeraltına alma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çalışmaların ikinci etabı d texas seo a Besni Caddesi ile Akbudak Caddesi’nde başlarken, 370 bin TL'ye ihale edilen 3 bin 600 metrelik elektrik hattının yeraltına alınması çalışmaları tamamlandı.

Arabanlı vatandaşlar, açıktan geçen elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla can güvenliği sağlandığını belirterek, "Çalışmanın tamamlanmasıyla, yüksek ve alçak gerilim hattı tehlikesinden kurtulduk. TEDAŞ yetkililerine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. İlçemizin önemli caddeleri olan Gaziantep Caddesi, Besni Caddesi ve Akbudak caddelerindeki elektrik hatları yer altına alınmasıyla birlikte hem can güvenliğimiz sağlandı, hem de ilçemizin önemli caddelerinde salkım saçak açıktan geçen elektrik kabloları temizlenerek caddelerimizin gece aydınlatma direkleri yenilendi ve direk sayısı arttırılarak ilçemiz geceleri de daha güzel görünüm kazandı" dediler.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim