Tekel eylemi yapan öğrencilere umut

  • Home
  • Tekel eylemi yapan öğrencilere umut
Tekel eylemi yapan öğrencilere umut
Tekel işçilerine destek eylemi yaptıkları için okuldan atılan 24 öğrenci için bir umut doğduAbone ol

İstanbul İl Genel Meclisi'nin CHP'li üyeleri Tekel işçilerine destek eylemi yaptıkları için okuldan atılan öğrencilerin sorunlarına el atıyor. CHP'li Ertuğrul Gülseven'in önerisi ile İl Genel Meclisi'nin CHP ve
AKP Grup Başkan Vekilleri İstanbul İl Milli Eğitim Müdürünü ziyaret ederek çözüm arayacak.

Konu İstanbul İl Genel Meclisinin 2010 yılı Nisan Ayının Cuma anti seo nasıl yapılır günkü oturumunda gündeme geldi. CHP İl Genel Meclis Üyesi Ertuğrul Gülseven Mehmetçik Lisesi'nde okuyan 24 öğrencinin Ankara'da devam etmekte olan TEKEL işçilerine destek vermek amacıyla okul bahçesinde bir etkinlik yaptıkları için okuldan atıldıklarını hatırlatarak öğrencilerinin okullarına geri alınmasını ve eğitim haklarının verilmesini istedi.

Gülseven öğrencilerin ifadelerinin alınması ve kararla ilgili çeşitli eleştirileri dile getirerek, "Önergemizde de belirttiğimiz gibi Mehmetçik
Lisesi'nde okuyan 24 öğrencinin okuldan atılma kararı ile ilgili İnsan
Hakları Evrensel Bildirgesinin 26. maddesi gereği İnsan Hakları
Komisyonumuzca incelenerek hazırlanacak raporla Meclisimizin
bilgilendirilmesini istiyoruz" dedi.

CHP ÖNERDİ AK PARTİ KABUL ETTİ
Seçilmişler olarak karara bağlanmayan bu olaya 'DUR!' demeliyiz diyen CHP'li Ertuğrul Gülseven öğrencilerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün kararıyla okuldan atıldığını, İl Milli Eğitim Müdürlüğünün daha karar vermediğini hatırlatarak, İstanbul İl Genel Meclisi'nin CHP Grup Başkan Vekili ve AKP Grup Başkan Vekili'nin beraberinde Meclis Üyeleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürüne giderek konu ile ilgili görüşme yapmasını istedi. AKP Grup Başkan Vekili öneriyi kabul etti.

CHP ve AKP Grup Başkan Vekilleri ve beraberindeki Meclis Üyeleri bu Pazartesi günü İstanbul İl Milli Eğitim Müdürüne ziyarette bulunarak soruna çözüm arayacak.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim