Bu buzdolabı öyle bir hediye veriyor ki...

  • Home
  • Bu buzdolabı öyle bir hediye veriyor ki...
Bu buzdolabı öyle bir hediye veriyor ki...
Yeni kampanya büyük fark yarattı! Vestel’den No-Frost buzdolabı alan herkes anında son teknoloji ürünü LCD TV hediyesine kavuşuyor...Abone ol

Şimdiye kadar yapılan hediyeli Buzdolabı kampanyaları arasında belki de en iddialısı, Türkiye’nin önde gelen beyaz eşya ve elektronik üreticis seo agency i Vestel’den geldi. Yeni kampanya sayesinde Vestel’den No-Frost Buzdolabı alan herkes, anında 26” LCD televizyona sahip olabiliyor.

809 TL değerinde hediye

Vestel’in No-Frost Buzdolaplarının yanında verilen "26” LCD televizyonun piyasa değeri 809TL. Bu sayede her ikisini birden satın almayı düşünen tüketiciler benzersiz bir fırsata kavuşmuş oluyor.

Farklı program ve dizi tercihleri nedeniyle artık hemen her eve ikinci bir televizyon girdiği düşünüldüğünde, buzdolabını yenilemek isteyenler için de bu kampanya yine çekici bir teklife dönüşüyor.

Aynı şekilde ikinci bir televizyon almayı düşünenlere de küçük bir bütçe ayarlamasıyla yepyeni bir buzdolabına sahip olma şansı da doğmuş oluyor. Vestel’in tüm tüketiciler için avantajlı kampanyası tüm Vestel bayilerinde halen devam ediyor....

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN



Kategori : EKONOMİ
Whatsapp İletişim