Yazarlardan Galatasaray analizi

  • Home
  • Yazarlardan Galatasaray analizi
Yazarlardan Galatasaray analizi
Diyarbakırspor'u 4-1'le geçip moral bulan G.Saray'ı spor yazarları analiz etti...Abone ol

Taraftarlarının baskısına rağmen Diyarbakırspor'u 4-1'le geçip moral bulan G.Saray'da spor yazarları karşılaşmayı değerlendirdi.

Hakan Şükür (Fanatik): Galatasaray'ın hala şansı var

Deplasman fobisi yenerlerse, böylesine kötü geçen bir sezonu raki greek google seo plerinin de katkısıyla şampiyon kapatabilir.

Kötü sonuçlar, böylesi bir kadronun futbolsuz günleri, seyircinin beklentilerine karşılık vermedi. Bunun neticesinde haklı olarak, hafta boyunca konuşulan protesto eylemi ve tepkiler, oynayan ve kenarda oturan futbolcuların üzerinde yoğunlaştı. En büyük tepkiyi ara transferde büyük ümitlerle gelip, taraftarın çok şey beklediği Jo aldı. Sahadakilerin çok karışık duygular içinde, çok sakin ve büyük moral bozukluğuyla oynadığını gözlemledik. Rakibin yaşadıkları da onları en az Galatasaray kadar moralsiz kılmıştı. Bu durum Galatasaray adına avantajdı, çünkü karşısında motive bir rakip yoktu. Metin Aktaş’ın sakat sakat oynaması, stoperlerinden Diallo’nun mecburiyetten oyuna girip, iki günlük antrenmanla sahaya çıkması... Baros’un çabukluğuna önlem almak amacıyla mevkisi dışında Burak’ın oynatılması ve bu oyuncunun pozisyon hataları nedeniyle Çek yıldızın iki gol bulması, konuk ekibin yaşadığı olumsuzlukların meyvesiydi. İlk yarıda Keita’nın iki şık ortası ve Baros’un golleriyle avantaj yakalandı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim