İlk mektubunu Emine Erdoğan'a yazdı

  • Home
  • İlk mektubunu Emine Erdoğan'a yazdı
İlk mektubunu Emine Erdoğan'a yazdı
Ana-Kız Okuldayız kampanyası kapsamında okuma yazma öğrenen yaşlı kadın ilk mektubunu Emine Erdoğan'a yazdı.Abone ol

Elazığ'ın Keban ilçesinde Ana-Kız Okuldayız kampanyası kapsamında okuma yazma öğrenen yaşlı kadın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'a teşekkür mektubu yazdı.

Fatma Yavuz (61),  hiç okula gitmediğini, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği, yaklaşık 2 ay süren kursta okuma yazma öğrendiğini söyledi.

Yavuz, ''Bu yaşta okuma yazma ö michigan seo ğrenme içime doğdu. İlk haftalarda kursta çok zorluk çektim. Şimdi ise okuyup yazabiliyorum'' dedi.

Bu yaşına kadar hiç kitap okuyamadığını, yazı yazamadığını, bir yere telefon edemediğini ama şimdi kimseye muhtaç olmadığını söyleyen Yavuz, ''Okuma yazma öğrenmemde emeği geçen herkese minnettarım. Artık okuyup yazıyorum. Kimlik numaramı da telefon numaramı da ezberledim'' diye konuştu.

Yavuz, kurs yetkililerin kendisine kursun Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan tarafından başlatılan Ana Kız Okuldayız kampanyası kapsamında açıldığını söylediğini ifade eden Yavuz, ''Bu kursu açanlara teşekkür ederim. Bu kurslarda benim gibi insanlar okuma yazma öğreniyor. Kampanyayı Başbakanımızın eşi Emine Erdoğan başlatmış. Bu kampanyayı başlattığı için kendisine teşekkür etmek için mektup yazdım. Mektubumda Başbakanımıza da selam söyledim'' dedi.

Fatma Yavuz, Emine Erdoğan'a yazdığı mektupta şunları kaydetti:

''Bu mektubu size teşekkür etmek için yazıyorum. Çünkü artık okumayı yazmayı öğrendim. Halk eğitimdeki müdürümüz 'Bunu başbakanımızın eşi başlattı' dedi. Ben de size bunun için teşekkür ediyorum. Okumayı öğrendim. Televizyondaki yazıyı okuyorum. Çocuklarım İstanbul'da. Oraya gidince otobüsteki yazıları okuyorum. Çocuklara telefon açıyorum. Hangi otobüs nereye gidiyor artık biliyorum. Telefon numaramı öğrendim. Kimlik numaramı ezberledim. Çok sağ olasın. Allah, Peygamber razı olsun. Başbakanımıza da selam söylerim.''



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim