Türk filmi gibi aşk dörtgeni

  • Home
  • Türk filmi gibi aşk dörtgeni
Türk filmi gibi aşk dörtgeni
Hande Yener'le Sinan Akçıl'ın "yasak aşk" iddiaları Kadir Doğulu'yla Hadise'yi bir araya getirdi.Abone ol

Türk filmlerinin klasik senaryolarından biri magazin dünyasında yaşandı.

Başka kişilerle aşk yaşamalarına rağmen birbirlerini görüp beğenen filmin esas oğlanıyla esas kızı aşk yaşamaya başlar. Terkedilen yan rollerd texas seo e bir araya gelir ve bir intikam planı hazırlar.

Hande Yener'in son aşk dedikoduları "PR" çalışmasına yakın bir şeyler gibi görünse de Sinan Akçıl'la beraber olduğu söyleniyor.

Sinan Akçıl, Hadise'yi terk etmiş, Hande Yener de Kadir Doğulu'yu terk etmiş ya hani. Hadise'yle Kadir Doğulu da bu ayrılıkların intikamını almak için İstanbul'da bir araya gelmişler Vatan gazetesinin haberine göre.

Hadise önce Belçika'dan gelip Sinan Akçıl'la görüşmüş ve sormuş, "Beni aldatıyor musun?" diye. Sinan Akçıl, "Yok öyle bir şey" demiş ama Hadise'yi İstanbul'a çağıran Hande Yener'in eski sevgilisi Kadir Doğulu, "Senin sevgilim benim sevgilimle beraber" demiş.

Hande Yener'le de görüşmek istemiş Hadise ama kabul etmemiş Hande Yener bu teklifi.

Şimdilerde Hadise dedektif gibi aldatılıp aldatılmadığını araştırıyormuş, Kadir Doğulu da "işbirlikçi" gibi ona yardım ediyormuş. Bu arada Kadir Doğulu, Hande Yener'den ayrıldıktan sonra 17 kilo birden vermiş.



Kategori : MAGAZİN
Whatsapp İletişim