Kocaeli'nde Dadaşlar Kongresi

  • Home
  • Kocaeli'nde Dadaşlar Kongresi
Kocaeli'nde Dadaşlar Kongresi
Kocaeli Darıca'da yaşayan Erzurumlular birlik ve beraberliklerini sağlayan derneklerinin 8. Kongresini yaptı.Abone ol

1993 Yılından beri Darıca’da çalışmalarını sürdüren Darıca Erzurumlular Kültür Dayanışa ve Yardımlaşma Derneği önceki gün 8. olağan kongresini gerçekleştirdi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Sıdık Topal üyelerin desteğiyle ikinci kez başkan oldu.

Darıca Erzurumlular Derneği lokalinde yapılan kongreye Kocaeli Erzurum pennsylvania seo Dernekler Federasyonu Başkanı Muhammet Şık, Gebze Erzurumlular Derneği Başkanı Necati Altunkaynak, Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı Cumhur Acar, Dilovası Erzurumlular Dernek Başkanı Tekin Dursun, Karamürsel Erzurumlular Dernek Başkanı Bünyamin Kaplan, bir önceki seçimlerde SP Darıca Belediye Başkan adayı Yusuf Demir ve çok sayıda dernek başkanı katıldı. Kongrede konuşan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Muhammet Şık, il, ilçe ve köy derneklerinin federasyonun vazgeçilmez unsurları olduğunu belirterek, her kongrede yeni bir heyecan gördüğünü, bu heyecanla birlikte derneklerin azminin de arttığını söyleyerek kongrenin tüm Erzurumlulara ve bulundukları kente hayırlı olmasını diledi.

Üyelerin desteğiyle bir dönem daha başkanlığa devam edecek olan Sıdık Topal’ın yönetiminde Ali Turhan, Hasan Özhan, Zafer Yıldız, Muammer Gökburun, Yusuf Akpınar, Burhanettin Fırtına, İmran Gültekin, Atilla Öztürk, Metin Güven, Nuh Güneyin, Sebahhattin Yavuz, Paşali Oğün, Hüseyin Deniz, Abdullah Toksöz yer alıyor.

ERZURUMLULAR PİKNİKTE BULUŞACAK

Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 4.’sü düzenlenecek olan şölen için şimdiden hazırlıklara başladı. Geleneksel piknik şöleni, bu yıl da Derince Yörükler piknik alanında yapılacak. Pikniğe 20 bin Erzurumlu bekleniyor.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim