Hırsızı izmaritinden yakaladılar

  • Home
  • Hırsızı izmaritinden yakaladılar
Hırsızı izmaritinden yakaladılar
Hatay'ın Erzin ilçesinde polis, faili meçhul hırsızlık olayını eldiven ve sigara izmaritinden yola çıkarak çözdüAbone ol

Olay yerinde bulunan eldiven ve sigara izmaritini incelemeye alan Erzin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube ekipleri, yaptıkları geniş incelemenin ardından hırsızlık yapan R.S.'yi yakaladı.

Edinilen bilgiye g vajinismusta hipnoz tedavisi öre, yaklaşık bir ay önce Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden M.Y.'ye ait iki adet inek çalındı. Hayvan sahibinin durumu polise bildirmesinin ardından Asayiş Şube ekipleri olayla ilgili geniş soruşturma başlattı.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ahır içerisinde yaptığı araştırmada hırsızlık yapan şahsın arkasında iz bırakmamak için eldiven kullandığı tespit edildi. Amerikan filmlerini aratmayan hırsızlık olayında polisin titiz çalışması sonucu ahır içerisinde bir adet eldiven ve sigara izmariti bulundu.

Olay yerinde bulunan eldiven ve sigara izmaritinden yola çıkan Erzin Emniyeti'ne bağlı Asayiş Şube ekipleri yaptıkları incelemelerin ardından şahsın suç işlediği sırada eldiveni çıkararak tekrar giymesi esnasında eldiven içerisinde dökülen kılları buldu. Sigara izmariti ve kıldan yola çıkılarak yapılan delil incelemesi sonucu, olayın daha önce hırsızlıktan sabıkalı R.S tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi.

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesinde yakalanan R.S. adli makamlara sevk edildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim