AK Partili vekilden Bursalılara iki söz

  • Home
  • AK Partili vekilden Bursalılara iki söz
AK Partili vekilden Bursalılara iki söz
AK Parti Bursa İl Başkanı Vardar hava ulaşımı ve hızlı tren projeleriyle ilgili Bursalılara söz verdi.Abone ol

AK Parti Bursa İl Başkanı Nagip Vardar, hava ulaşımında Yenişehir ve Yunuseli havaalanlarını bir arada çalıştırma faaliyetinin devam ettiğini söyledi.

Vardar, mayıs ayında da Ankara, Eskişehir ve Bursa arası h texas seo ızlı tren hattı çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi.

Tüm Etkin Sanayici ve İşadamları Derneği (TESİAD) Başkanı İlyas Bozkurt, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bursa'nın başta otomotiv olmak üzere elinde bulundurduğu sanayisini güçlendirmek adına kentteki iş dünyası temsilcileriyle bir arada olduklarını söyleyen Vardar, turizmde de ön plana çıkmak için yoğun çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Bursa'nın önündeki en büyük sorunun ulaşımdaki çözümsüzlüğü gidermek olduğunu söyleyen Vardar, hava ulaşımında Yenişehir ve Yunuseli havaalanlarını bir arada çalıştırma çalışmalarının devam ettiğinin altını çizdi. Vardar, Yunuseli Havaalanı'nından özellikle Marmara ve Ege bölgesindeki uçuşlarla birlikte Kosova, Arnavutluk, Bulgaristan ve Yunanistan gibi ülkelere uçuşların yapılması için Ulaştırma Bakanlığı'yla görüştüklerini söyledi. Vardar, mayıs ayında da Ankara, Eskişehir ve Bursa arası hızlı tren hattı çalışmalarının başlayacağı müjdesini verdi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim