Beykoz mayısta sandık başına gidiyor!

  • Home
  • Beykoz mayısta sandık başına gidiyor!
Beykoz mayısta sandık başına gidiyor!
Beykozluları belediye hizmetleriyle ilgili bilgilendirmek ve taleplerini belirlemek üzere düzenlenen Halk Meclisi’nin nisan toplantısı yapıldı.Abone ol

Her ayın ilk çarşamba günü toplanan ve bu ay 7.si yapılan Halk Meclisi’nde ilçe sakinlerinin sorularını yanıtlayan Başkan Çelikbilek, 2009 yılının proje hazırlık dönemi olduğunu belirterek yazın hizmetlerle dolu geçeceğini, ilçeye sokak sokak hizmet götürdüklerini söyledi.

İlçenin en önemli s tennessee seo orunların arasında yer alan ecr-i misil konularına da açıklık getiren Çelikbilek, Beykoz’un 1995 yılında doğal sit alanı ilan edilmesiyle Milli Emlak Müdürlüğü’nün vatandaşlarca kullanılan arsaların bedellerini tahsil etme yoluna gittiğini, sorunun çözümü için her platformlarda vatandaşların sıkıntısını dile getirdiklerini söyledi.

Asfalt katılım paylarıyla ilgili gelen soruları da yanıtlayan Başkan Çelikbilek, ilçede sakinlerinin çalışmalara katkı sunduğu takdirde hizmet üretilebileceğini aksi takdir de özellikle Beykoz gibi bütçe imkânları sınırlı bir bölgede hizmet üretiminin güçlükle yürütüleceğini söyledi.

Referandum 16 Mayıs’ta

16 Mayıs’ta, Paşabahçe Pazarının haftada iki güne indirilmesi, Göksu Pazar Yeri’nin taşınması, Paşabahçe Beyaz Erguvan Caddesi ve bağlantıları ile Kanlıca’da yapılacak alt yapı çalışmalarıyla ilgili vatandaşların görüşüne başvuracaklarını belirten Çelikbilek ilgili mahalle sakinlerini referanduma katılmaya davet etti.

Sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalar hakkında da bilgi veren belediye başkanımız her eve kapalı çöp bidonları dağıtacaklarını ve böylece sokak hayvanlarının çöp konteynırlarının çevresinde kümelenmesini engelleyeceklerini belirtti.

Halk Meclisi’nin sonunda belediyede hizmet yılını tamamlayarak emekliye ayrılan personele teşekkür belgeleri takdim edildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim