Kilis'te otogar inşaatı tam gaz

  • Home
  • Kilis'te otogar inşaatı tam gaz
Kilis'te otogar inşaatı tam gaz
Kilis Belediyesi tarafından yapımı devam eden şehirlerarası otobüs terminalinde yapılan çalışmalar yoğun şekilde sürüyor.Abone ol

Kilis Belediyesi tarafından yapımı devam eden şehirlerarası otobüs terminaline otobüslerin giriş çıkış yapacakları Çevre Yoluna bağlantı yolu açma çalışm ny seo alarına başlanıldı.

Kilis Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin iş makineleriyle bölgede yoğunlaştığı çalışmalar kapsamında bir taraftan kazı işlemleri yapılırken, öte taraftan açılan güzergaha dolgu malzemeleriyle birlikte mucur seriliyor. Sürdürülen yol açma işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte 725 metre uzunluğunda 25 metre genişliğindeki yol çevre yolu ve otogarı birbirine bağlayacak.

Modern bir şehircilik anlayışı ile kentin yapılanması ve kent yaşamının kolaylaştırılması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Kilis Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut, kısa zaman içerisinde faaliyete geçecek olan otogarımız ve buna bağlı olarak açılan çevre yoluna bağlantı yolumuzun tamamlanmasıyla birlikte hem şehir trafiğinin rahatlamasını sağlayacak hem de otogara şehirlerarası giriş çıkışlar düzenlenmiş olacağını belirtti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim