Adana seçimine AK Parti yorumu

  • Home
  • Adana seçimine AK Parti yorumu
Adana seçimine AK Parti yorumu
Adana Başkanvekilliği seçimlerine bir yorum da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi'den geldi.Abone ol

Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminde sevinen taraf yerel seçimde belediyeyi kazanmanın üzüntüsünü yaşayan AK Parti oldu. Sonucu sevinçle karşılayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi yeni başkanla ilgili sözler verdi.

Tanrıverdi, ''Mahmut Çelikcan, Adana B google adwords üyükşehir Belediyesini kendi anlayışıyla değil, kentlinin anlayışıyla, Adanalılarla birlikte yönetecektir. Adana kısa zamanda çağdaş medeniyet hizmetlerinde geri kaldığını fark edecek şekilde hizmetlere kavuşacaktır'' dedi.

Çelikcan'ın, Büyükşehir Belediyesini yönetecek bilgi, beceri ve kapasiteye sahip olduğunu belirten Tanrıverdi, şöyle konuştu:

''Meclis üyeleri de bunu böyle takdir ettiler. Yüreğir'de 1 yıllık çalışmasını yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olarak takip etmiştim. Oradaki yönetim anlayışını biliyorum. Çelikcan, belediyeyi kendi anlayışıyla değil, kentlinin anlayışıyla, Adanalılarla birlikte yönetecektir. Adana kısa zamanda çağdaş medeniyet hizmetlerinde geri kaldığını fark edecek şekilde hizmetlere kavuşacaktır. Bu çerçevede, Büyükşehir Belediyesi başkanımız ve ilçe belediye başkanlarımız, dayanışma içinde kentliye en güzel hizmetleri sunacaklardır.''

Çelikcan ise seçim sürecinde CHP'nin tavrını nasıl değerlendirdiği şeklindeki soruya, ''Biz sonuca bakıyoruz. Sonuçta son tura kadar hiçbir partiyle ittifakımız söz konusu olmadı. Son anda gelişen olaylar oldu. Önemli olan meclis iradesi. Meclis iradesini koydu ve sonuç Adananın hayrına oldu'' diye konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim