Safranbolu'da muhtarlar sorunlarını anlattı

  • Home
  • Safranbolu'da muhtarlar sorunlarını anlattı
Safranbolu'da muhtarlar sorunlarını anlattı
Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu mahalle muhtarları ile biraraya gelerek sorunları dinledi.Abone ol

Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Safranbolu mahalle muhtarları ile düzenlediği toplantıda sorunları dinleyip projeleri paylaştı.

Arasta Çarşı'daki Tarihi Belediye binasında muhtarların sorunlarının dinlendiği toplantıda Belediye Başkan Yardımcısı Bahattin Eroğlu ve Daire Müdürleri de hazır bulundu.Belediye Başkanı Necdet Aksoy, mahallelerin sorunlarının çözümüne dönü amazon ads k yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları aktardığı toplantıda, muhtarlar tek tek dinlenerek görüşleri alındı ve projelerini açıkladılar.

Çarşı'da mutlaka bir halı saha yapılması gerektiğini söyleyen Başkan Aksoy "Çarşı'daki çocuklarımızın spor yapıp oyun oynayabilecekleri bir halı sahaya ihtiyaç duyulmaktadır. Ekip arkadaşlarımız bu konuda bir hazırlık içerisindeler. Hükümet konağına çıkan yoldaki çalışmalarımız devam ediyor. Valiliğimizin katkılarıyla burası tamamlanmak üzere. Diğer bir konu Arasta Çarşısının çatıları yıllardır bir sorundu. Çatılardan içeri sular sızıyordu. Şu anda bu sorun çözüldü. Buradan başlayarak çalışmaları genişleterek sürdürdük. İzzet Paşa Camii ile Köprülü Camii arasında kalan bütün dükkanların çatılarının onarımı ve cephe restorasyonu ile ilgili proje hazırlanıyor. Bu projenin kısa zamanda çıkması ile ilgili ciddi bir çabamız var.

Yeni Hayvan Pazarı yapımı konusunda fikirlerinizi talep ediyorum. Kurt Tepesi mevkiine yapılması planlanıyor. Burada evcil hayvan barınağı, Hayvan Pazarı, Kurban Bayramlarında hayvan kesim yeri yapmayı planlıyoruz. Cincihanın arkasındaki Pazar yerinin mevcut hayvan pazarının olduğu yere almak. Devamında Cincihan'ın altındaki kanyonun faaliyete açılması konusu var. Bir de Safranbolu'nun bir okula ihtiyacı var. Bir hayırseverimiz bir okul binası yapmak istediğini bize bildirdi. Öğrencilerimize en az 16 derslikli bir okul olması gerekiyor. 8 derslik az gelir. Hayırseverimiz ve Devletimiz ortak bir okul yaparak Çarşı'nın hizmetine sunulacak" dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim