İstifa eden vekil gözyaşları içinde

  • Home
  • İstifa eden vekil gözyaşları içinde
İstifa eden vekil gözyaşları içinde
İki gün önce AK Parti'yi sert sözlerle eleştirerek istifa etmişti. Kendisini ziyarete gelen seçmenlere dert yanıyor.Abone ol

İNTERNETHABER - AK Parti’den Pazartesi günü istifa eden Ankara Milletvekili Mehmet Zekai Özcan’ın iki gözü iki çeşme ağladığı öğrenildi.

Ziyarete gelen miami seo lerin baskısı ve ilgisiyle duygulanan Özcan, seçmenleriyle birlikte gözyaşı döktüğü gelen haberler arasında.

“Ak Parti saflarında siyaset yapmamın, inandığım değerlerle örtüşmediğini görüyorum” diyerek iki gün önce istifa eden Özcan’ın evinde ve Meclis’teki makamında ziyaretçi akınına uğruyor.

Edinilen bilgilere göre, “AK Parti, bu problemlere çare aramak, kimsesizlerin kimsesi olmak yerine kolay bir yol seçerek mazlum, dindar, muhafazakâr ve yoksul Anadolu insanının hislerini istismar edip, bu derin ekonomik çöküşü örtmeye çalışmaktadır. Toplumda var olan kutuplaşmayı giderecek yerde, Demokratik Açılım, Roman Açılımı adı altında etnik yaraları kaşıyan içi boş projeleri ortaya atarak ayrışmayı daha da körükleyecek bir ortamın oluşmasına sebep olmaktadır” diyen Özcan’a ziyaretçileri istifasından dolayı yoğun baskı yapıyorlar.



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim