Antalya siyasetinde sert rüzgarlar

  • Home
  • Antalya siyasetinde sert rüzgarlar
Antalya siyasetinde sert rüzgarlar
MHP Antalya İl Başkanı CHP'li Büyükşehir Belediyesi faaliyet raporunu eleştirirken muhalefette bulunan AK Parti'yi de es geçmedi.Abone ol

Partiler belediyelerin geçen bir yıllarının faaliyet raporlarını tartışıyor. Muhalefet partileri belediye başkanını elinde bulunduran belediye başkanlarını eleştiriyor. Antalya'da ise durum biraz daha farklı. Muhalefetteki MHP'nin eleştirilerinden hem Büyükşehir Belediye Başkanlığını elinde bulunduran CHP hem de AK Parti payını aldı.

MHP Antalya İl Başkanı Adnan hipnozla vajinismus tedavisi Kaya, Antalya Büyükşehir Belediyesi 2009 Denetim Raporu'nun CHP ve AK Parti'nin birbirini aklayan belge niteliğinde olduğunu söyledi.

MHP İl Başkanlığı binasında basın toplantısı düzenleyen Adnan Kaya, Büyükşehir Belediye'sine sunulan 2009 Denetim Komisyon Raporu'nu eleştirdi.

Kaya, 13 bin 140 ödeme emrinin incelendiğini, buna rağmen sadece 4 sayfalık bir rapor hazırlandığını ifade etti.

Denetim Komisyonu'nda 2 CHP'li ve 1 AK Parti'li meclis üyesinin olduğunu belirten Kaya, denetim raporunun muhalefet kişiliğiyle tanınan AK Parti'li Murtaza Tamyürek tarafından ibra edildiğini açıkladı.

Kaya, "Bu komisyon raporu şunu göstermiştir ki, AKP ve CHP birbirini aklamıştır." dedi.

Kaya, AK Parti Antalya İl Başkanı Hüseyin Samani'ye de seslenerek, "Aylardır 'MHP, CHP'nin bardağına su taşıyor' diye bağırıyorsunuz. 12 Nisan 2010 tarihinde Büyükşehir Belediye Meclisi'ne sunulan denetim komisyon raporuna ne diyorsunuz? Komisyon raporuna bakıldığında her şey güllük gülistanlık görünüyor. Siyaset yapma adına ortalığı çamura bulamanın ne anlamı var. Bu raporda iki parti birbirini aklamıştır. Yani birbirlerinin bardağına su taşımaktadır. CHP'nin partnerinin MHP değil, AKP olduğu, atmış oldukları imza ile görülmüştür." diye konuştu.

Komisyon raporuna bakılarak her şeyin sorunsuz göründüğünü dile getiren Kaya, CHP'nin önünde bir engel bulunmadığına dikkat çekerek, "Sayın Akaydın, Antalyalıyı enkaz edebiyatı ile oyalamanın anlamı yoktur. Antalya sizden hizmet bekliyor." şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim