Boluspor Başkanı'na gözaltı şoku!

  • Home
  • Boluspor Başkanı'na gözaltı şoku!
Boluspor Başkanı'na gözaltı şoku!
Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı gözaltına alındı.Abone olİNTERNETHABER.COM

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında ifadesi alınmak üzere Ankara'ya götürülmesinden sonra Bolu Belediyesi'nde arama yapıldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sincan Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında Boluspor Başkanı greek hotel seo Çarıkçı'nın evinde, kulüp binasında ve iş yerinde arama yaptı. Kulüp binası ve evdeki bilgisayarlara el konulduğu öğrenilirken, Çarıkçı'nın 30 martta gözaltına alınan Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan ile yaptığı telefon görüşmesi sebebiyle gözaltına alındığı iddia edildi. Yaşanan gelişmeler üzerine ekipler, Bolu Belediyesi'ne giderek ihale dosyalarını incelemeye aldı.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklama yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Biliyorsunuz, başkan yardımcımız İhsan Ağcan, Etimesgut Belediyesi'ndeki bir çalışmayla ilgili olarak şu an tutuklu. Yargılanması devam ediyor. Teknik bir takip neticesinde Bolu'da ulaşımla ilgili yaptığımız ihalede bir problem olduğu varsayımıyla gerekli evraklar istenmiştir. Onları veriyoruz. Şu anda belediyeyle ilgili böyle bir çalışma yok. Belediyeden sadece bazı evraklar talep edildi. Böyle birşey olabileceği zannını taşımıyorum" dedi.

Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı'nın bu süreçle ilgili ifadesine başvurulacağını söyleyen Yılmaz, "Teknik takiple ilgili bir süreç neticesinde gelişti. Boluspor'un otobüsleri almaya yönelik bir hareketi olmuştu. İhsan Ağcan'la, Çarıkçı'nın görüşmesi telefon konuşmasına takıldığı için böyle bir bilgi sahibiyiz. Yerel basın 1-2 hafta önce yazmıştı, biz şimdi öğreniyoruz" diye konuştu.

İSTİFA KARARI ALMIŞTI

Boluspor'da Konyaspor yenilgisi sonrasında taraftarların yöneticilere küfür etmesini içine sindiremeyen Başkan Necip Çarıkçı geçtiğimiz günlerde istifa sinyal vermişti.

Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim