Kuyumcu çırağının gözünden kaçmadı

  • Home
  • Kuyumcu çırağının gözünden kaçmadı
Kuyumcu çırağının gözünden kaçmadı
Akıllı kuyumcu çırağı hırsızı suçüstü yakalattı. Çırağın dikkatli bakışlarıyla bilezikleri yankesiciye kaptırmadı.Abone ol

Eskişehir'de bir kuyumcudan ''yankesicilik'' yöntemiyle 3 bilezik çaldıkları iddia edilen 2 kişi, kuyumcu çırağının dikkati sonucu yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Ş.Ö. (27) adlı kadın ile K.K. (46), Emek Mahallesi'ndeki kuyumcuya gitt louisiana seo i. K.K, iş yeri sahibiyle sohbet ederken, Ş.Ö. de kuyumcu çırağına bilezik almak istediğini söyledi. Kuyumcu çırağı, Ş.Ö'nün isteği bilezikleri göstermeye başladı.

Ş.Ö, kuyumcu çırağının tezgahtan bilezik almak için arkasına döndüğü sırada çırağın daha önce kendisine verdiği bileziklerden birini cebine koydu. Ş.Ö, çırağın kendisine gösterdiği bir bileziği daha çırağa fark ettirmeden çaldı.

Çıraktan bir bilezik daha göstermesini isteyen Ş.Ö, söz konusu bileziği de cebin koymak isterken durumu fark eden çırak, kuyumcunun kapısını kilitleyip Ş.Ö'den bilezikleri çıkartmasını istedi. İş yeri sahibi de polise haber verdi.

Bunun üzerine Ş.Ö, elindeki bileziği çırağa uzattı. Diğer bilezikleri de fark ettirmeden cebinden çıkartmaya çalışan Ş.Ö. ile arkadaşı K.K. olay yerine gelen emniyet güçleri tarafından yakalandı.

İş yeri güvenlik kamerasından hırsızlığın tespit edildiği bildirilen olayda, şüpheliler Ş.Ö. ile K.K'nın 30 Martta da aynı kuyumcudan 1 bilezik çaldıklarının saptandığı öğrenildi.

Şüpheliler, sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim