İzmir'de 49 hemzemin geçit kapanacak

  • Home
  • İzmir'de 49 hemzemin geçit kapanacak
İzmir'de 49 hemzemin geçit kapanacak
İzmir ulaşımı sil baştan. Aliağa-Menderes Demiryolu Projesi kapsamında 49 hemzemin geçit kapanacak. Abone ol

İzmir'de Aliağa-Menderes demiryolu hattının metro kapasitesine çıkarılması projesi kapsamında 49 hemzemin geçit kapatılacak.

Aliağa-Menderes demiryolu hattının metro standartların yunanistan seo a çıkarılması projesinde güneyde işlerin tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu şunları söyledi:

''Aliağa-Menderes Demiryolu Projesi'nde esas önemli olan 80 kilometrelik hatta 49 hemzemin geçidin kapanmasıdır. 80 kilometrelik hatta, 49 hemzemin geçidi kaldırıyoruz. Bu kapsamda yaya geçidi, üst ve alt geçitler yapıyoruz. Burada mutlaka eksiklikler olacak, kağıt üzerinde çalışma yapılmış. Yaşayarak görülecek, müdahale edilmesi gereken yerlere müdahale edilecek. Türkiye'nin en büyük projelerinden biri. Bunu TCDD ve Ulaştırma Bakanlığı ile birlikte başarı ile yürütüyoruz, sonuna geldik. Geçtiğimiz hafta toplantı yaptık, bitmeyen işlerle ilgili Bakanımızla DDY Genel Müdürü ile takvime bağladık. Güneyde işimiz bitti. Çekerleri deniyoruz. Umarım kazasız belasız bu işi kurtarırız. Türkiye'nin kent içi ulaşımında en büyük projelerden biri.''



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim