Yüreğir Belediyesine yeni başkan

  • Home
  • Yüreğir Belediyesine yeni başkan
Yüreğir Belediyesine yeni başkan
Mahmut Çelikcan'ın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olması nedeniyle boşalan Yüreğir Belediyesinin yeni başkan vekili belli oldu.Abone ol

Adana'nın merkez Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliğine seçilmesinden sonra boşalan Yüreğir Belediye Başkan Vekilliği görevine belediye meclis üyesi AK Parti Grup google reklamları nasıl verilir Başkanı Hıdır Bahçe getirildi.

"Mahmut Çelikcan'ın Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliğine seçilmesi bizim için bir gurur olmuştur" diyen Bahçe şunları söyledi:
"Bundan sonraki tüm çalışmamız Yüreğir'in kalkınması için olacaktır. Sayın Çelikcan'ın başlattığı projelere devam edilecek ve yeni projeler hazırlanacaktır. Bundan önce bekleyen ve bundan sonra da hazırlanacak projeler Büyükşehir Belediyesi Meclisimizde görüşülecek ve uygun olanların hayata geçmesi artık daha kolay olacaktır."

Adana'da kendileri ile hizmet döneminin başlayacağını savunan Yüreğir Belediye Başkan Vekili Hıdır Bahçe, "Adanalı artık kısır çekişmelerden usandı. Merkezi hükümetimizin de desteğini arkamıza alarak gerekli olan yatırımları Adana'ya kazandırmak için var gücümüzle çalışacağız. Ben Yüreğir adına da çok seviniyorum. Çünkü Yüreğir gerçeğini bilen Sayın Mahmut Çelikcan'ın Büyükşehir de olması bizler için büyük bir şanstır. Yıllarca ihmal edilen Yüreğir'in artık makus talihinin değişeceğine inancım tamdır" diyerek yapılan kan değişikliğinin Adana'ya olumlu bir şekilde yansıyacağını belirtti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim