Türk'e saldırı, yazarları birbirine düşürdü

  • Home
  • Türk'e saldırı, yazarları birbirine düşürdü
Türk'e saldırı, yazarları birbirine düşürdü
Çok güzel açılım... Yap sen de yap...” yazdırsınlar. Daha da akıllanmıyorsa, Habur sınır kapısına bırakıp gelsinler... “Abone olBugünkü makalesinin başlarında Enis Berberoğlu – Ertuğrul Özkök kıyaslaması yapan ve Enis Berberoğlu’nun hem “iyi bir gazeteci” ve hem de “iyi bir insan” olduğunu belirten Kekeç, Ertuğrul Özkök’ün ise özünde “Kötü bir İnsan” olduğunu savunuyor.

KANTARIN TOPUZU KAÇTI!

"Ahmet Türk'e saldırı" alabama seo olayında da medyamız ikiye bölündü. Bazı yazarlar (örneğin Yılmaz Özdil) Ahmet Türk’ün yumruklanması olayına “destek” verirken kimi yazarlar ise bu desteği veren yazarları kıyasıya eleştiriyorlar. Destekçileri eleştirenlerden biri, “kantarın topuzunu kaçırdığı” konusunda çok sayıda meslektaşımızın mutabık olduğu Ahmet Kekeç.
Bugünkü makalesinin başlarında Enis Berberoğlu – Ertuğrul Özkök kıyaslaması yapan ve Enis Berberoğlu’nun hem “iyi bir gazeteci” ve hem de “iyi bir insan” olduğunu belirten Kekeç, Ertuğrul Özkök’ün ise özünde “Kötü bir İnsan” olduğunu savunuyor.
Bir gazetecinin, refikleriyle ilgili “tecessüs” geliştirmemesi, rakip gazetenin “mutfak içi” işleriyle ilgilenmemesi, mutfak içi işleri sorgulamayı görev edinmemesi; kendini hep bir “tenezzül çizgisi”nde tutması gerektiğine de işaret eden Kekeç, “Ben de öyle yapacağım” diyerek şöyle devam ediyor:

Hz. İsa çarmıha gerildiğinde yüzü gözü kan içindeydi, bedeni acıların çokluğundan onları duymaz olmuştu. Ve fakat buna rağmen şöyle yalvarıyordu Allah’a:
“Baba sen onları affet, onlar ne yaptıklarını bilmiyorlar”…
Ahmet Kekeç gibi hoşgörülü bir arkadaşımızın da Yılmaz Özdil’e böyle bir nezaketle yaklaşmak yerine “Göze göz, dişe diş” hesaplaşmasıyla girişmesi hoş kaçmamış…

Adnan Berk Okan


Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim