Belediyeden gazetecilere zorbalık

  • Home
  • Belediyeden gazetecilere zorbalık
Belediyeden gazetecilere zorbalık
Kocaeli Büyükşehir Basın Yayın Birim çalışanları, Gebzeli gazetecileri büyükşehir belediye binasından yaka paça dışarı attı.Abone ol

Belediyelerin basına yönelik olumsuz uygulamalarına bir yenisi daha eklendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinde bir ziyareti görüntülemek isteyen yerel gazeteciler yaka paça dışarı atıldı.

Demokrat Gebze Gazetesinin haberine göre Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Basın Yayın Birimi çalışanları, Büyükşehir Gebze binasında Kocaeli Büyükş multi language seo ehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’yla görüşmek isteyen GETAB Başkanı Erol Akalın’ı görüntülemek isteyen Hedef Gazetesi muhabiri Muammer Ertem Karakaya, Çağdaşkent Gazetesi haber müdürü Ümit Ülker ve Gebze Gazetesi muhabiri Özcan Geçal’ı yaka paça dışarı çıkarttı.

Olay bugün saat 12.30 civarında meydana geldi. GETAB Başkanı Erol Akalın, Gebzeli P plaka sahibi araç sahiplerinin sorunlarını görüşmek üzere öğle saatlerinde Karaosmanoğlu’nun yanına gitti.

Randevu saati 12.00 olmasına rağmen GETAB’çılar yarım saat kapıda bekletildi. Ardından, Karaosmanoğlu GETAB konuklarını içeriye aldı. Bu sırada masaya oturtulan konuklar ile Karaosmanoğlu’nu görüntülemek isteyen Gebzeli gazetecilere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi basın yayın çalışanları sorgusuz sualsiz “Burası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi binasıdır. Burada, hiçbir şekilde fotoğraf çekemezsiniz. Sadece Büyükşehir basını çekebilir” diyerek müdahale etti.

Ancak, orada bulunan gazeteciler “Efendim bu görüşmeden bizi haberdar eden GETAB’dır. Biz sadece, Sayın Karaosmanoğlu ve GETAB üyelerini birlikte görüntüleyen bir karelik fotoğraf almak istiyoruz” talebini gazetecileri kolundan tutup dışarıya çıkartarak yanıtladı.

Üstelik, bu olanlar Kocaeli Büyükşehir  Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun gözünün önünde oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu hemen yanı başında olup biten bu olaya kayıtsız ve cevapsız kaldı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim