Kurtlar Vadisi gibi belediye!

  • Home
  • Kurtlar Vadisi gibi belediye!
Kurtlar Vadisi gibi belediye!
Cinayet, kaçırma, tehdit, şantaj... Bunların hepsi Teksas'ta değil Kırıkkale'nin Hacılar Belediyesi'nde yaşandı. Abone ol

İNTERNETHABER- Kırıkkale'nin Hacılar Belediyesi Teksas’ı aratmıyor. Belediye Başkanının öldürüldüğü ilde yerine seçilen başkan bu nedenle tutuklanırken, iki gün önce de bir Meclis üyesi kaçırıldı. İlçede boş olan başkanlık koltuğu için seçim yapılamıyor.

İlginç olaylar zinciri MHP’li Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Bodur’un, geçen yılın mart ayında silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmesiyle south california seo başladı. Olayla ilgili Bülent K. (35) tutuklandı. Bodur'un yerine yapılan seçimde öldürülen Başkanın makam şoförlüğünü de yapmış olan AK Parti'li Meclis üyesi Erdal Erdoğan yeni belediye başkanı oldu.

YENİ BAŞKAN CİNAYET TUTUKLUSU

Ancak Erdoğan’ın başkanlığı kısa sürdü. Geçtiğimiz hafta bu kez şok bir gözaltı ve ardından tutuklama gerçekleşti. AK Partili Kırıkkale Hacılar Belediye Başkanı Erdal Erdoğan yerine geçtiği MHP'li Belediye Başkanı Memduh Bodur'a suikast iddiasıyla tutuklandı. Erdoğan’ın tutukluluğu devam ediyor.

SEÇİME KATILMAMASI İÇİN MECLİS ÜYESİ KAÇIRILDI

Olaylar bunlarla sınırlı kalmadı. Bu küçük belediyede iki gün öncede şok bir kaçırılma olayıyla bir kez daha sarsıldı! Kaçırılan isim AK Partili belediye meclisi üyesi Cemal Çetin’di. Ailenin başvurusu üzerine Meclis üyesi jandarma tarafından bir bağevinde bulundu.

Çetin'i kaçırdığı iddia edilen M.K, D.Ö, Y.B. ile H.T. gözaltına aldı. Zanlılardan üçünün sorgularında Çetin'i seçime katılmaması için kaçırdıklarını itiraf ettikleri öğrenildi.

BUGÜN DE SEÇİM YAPILAMADI

Bir belediye başkanı öldürülen, diğeri cinayet suçlamasıyla tutuklanan bu belediyede şimdi yeni başkan için seçim süreci işliyor. Belediye Meclisi önceki gün yapılan seçim, MHP'li üyelerin toplantıyı terk etmesi nedeniyle ertelenmişti. Bugün yapılan toplantı da MHP’li Cemal Çetin’in kaçırılması nedeniyle toplantıda bulunmadığı için tekrar ertelendi.

Hacılar Belediyesinin 4 AK Partili ve 4 MHP’li üyesi bulunuyor. Yeni başkanlık seçimi 18 Nisan’da yapılmak üzere ertelendi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim