Vali saldırıyı bir cümleyle özetledi

  • Home
  • Vali saldırıyı bir cümleyle özetledi
Vali saldırıyı bir cümleyle özetledi
Türk'e yapılan saldırının ardından karışan Hakkari'de, sivil toplum örgütleri Vali Türker'i ziyaret etti.Abone ol

Hakkari'de çıkan olaylarda polisin göstericilere yönelik sert tavır gösterdiğini öne süren 19 sivil toplum örgütü temsilcisi Hakkâri Valisi Muammer Türker'i ziyaret etti. Ziyarette konuşan Türker, "Samsun'da birileri bir şeyler yapıyor, yumruğ anti seo nasıl yapılır u Hakkari yiyor" dedi.

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Hakkari İl Teşkilatı, kapatılan DTP'nin genel başkanı Ahmet Türk'e yapılan saldırıyı kınamak amacıyla düzenlediği yürüyüş ve basın açıklamasının ardından olaylar çıkmış ve çok sayıda kişi yaralanmıştı. Bunun üzerine bir araya gelen 19 sivil toplum örgütü temsilcisi, Hakkari Valisi Muammer Türker ile bir araya geldi. Basın mensuplarının kısa bir görüntü almasından sonra kapalı olarak devam eden toplantı öncesi Vali Türker, "Samsun'da birileri bir şey yapıyor yumruğu Hakkari yiyor" dedi.

Yaklaşık 2 saat devam eden toplantıdan sonra valilik önünde basın mensuplarına sivil toplum örgütleri adına açıklamada bulunan Hakkari İl Genel Meclisi Başkan Yardımcısı Ahmet Korkmaz, Vali Türker'e halkın talepleri doğrultusunda son gelişmeleri aktardıklarını söyledi. Korkmaz, "Sayın valimiz ile birlikte tüm konuları samimi bir şekilde konuştu. Toplantının çok faydalı geçtiğini söyleyebilirim. Birçok gelişmeleri etraflı bir şekilde değerlendirdik. Saldırı ve baskılar gibi konuları değerlendirdik" dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim