AK Partili vekilden Samsun savunması

  • Home
  • AK Partili vekilden Samsun savunması
AK Partili vekilden Samsun savunması
Ahmet Türk'e yönelik yumruklu saldırıdan sonra Samsun'un hedefe konulmasına AK Partili vekilden tepki geldi.Abone ol

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, kapıtılan DTP Genel Başkanı Ahmet Türk?e yapılan saldırının münferit bir hadise olduğunu, Samsun'a zarar verilmesinin doğru olmadığını söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, İl Başkanı Adem Güney ile North Point Otel'de basın toplantısı düzenledi.

Samsun'un 12 Nisan'dan beri hiç hak etmediği bir saldırıya maruz kaldığını belirten Öztürk, "Şehrimiz hakkında müspet menfi yorumlar yapılıyor. Herkes doğru yanlış bir takım açıklamada bulunuyor. Bu şehrin sakini ve siyasetçi olarak, her kesim adına şehrimize olan güvenimi sağlık seo zi burada deklare etmek istiyoruz." dedi.

SAMSUN HOŞGÖRÜ KENTİ

Türkiye'de hiç hoş olmayan, nahoş bir görüntü yaşandığını, bu görüntüyü münferit bir olay gördüklerini belirten Öztürk, "Görüş belirtmemiz uygun olmaz. Yargı süreci devam ediyor. Ama şunu herkesin bilmesinde fayda var. Bizim şehrimiz bir takım insanların söylediği gibi; "Samsun-Trabzon hattında bir takım gelişmeler oluyor" denilecek bir şehir değildir. Bizim şehrimiz; hoşgörü, kardeşliğin üst seviyelere çıktığı, her türlü görüş ve fikre saygı duyacak bir düşünceye sahip şehirdir. Herkesin kabul ettiği artık, bu şehir bütün fikirlere açık her türlü insan yapısının olduğu bir şehirdir." diye konuştu.

AHMET TÜRK SAMSUN'UN GÜZELLİĞİNİ ANLATTI

Saldırının ardından Ankara'da Ahmet Türk'ün ziyaretine gittiklerini söyleyen Öztürk şöyle konuştu:
"Sayın Türk bize, olaydan 2 gün önce Samsun'a gelip en güzel şekilde ağırlandığını, sahilde dolaştığını, balıkçıda yemek yediğini, hiç kimse ile hiçbir problemi olmadığını, kısaca Samsun'un güzelliğini aktardı. Şehrimizin karalanması adına bu olayı kabul edemeyiz. Biz, Türkiye'de bırakın bir siyasi lideri, Türkiye'de hiçbir kimsenin kılının zarar görmesine zarar gelmesine tahammül edemeyecek bir siyasi partinin mensuplarıyız veya böyle bir şehrin çocuklarıyız. Artık Türkiye çok değişti, gelişti, bu ülkede artık kardeşlik adına yapılması gereken bütün adımlar en yüksek şekilde atılıyor."

BULANIK DAVASI NEDEN SAMSUN'DA

Muş Bulanık davasının Samsun'a alınmasının çok manidar olduğunu da kaydeden Öztürk, "Herkesin aklına "Niye Samsun" sorusu gelebilir. Aslında cevabı çok basit. Samsun ili elit bir şehir olarak, hiçbir kimsenin sıkıntısının olmayacağı şehir olduğu için bu dava buraya alınmıştır. Böyle bir şehirde böyle bir olay yaşanıyorsa münferit bir olay olduğunu düşünüyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde bu konu aydınlandıktan sonra herkesin şehrimizi bir takım ithamlarla karalamaya ve şehrimizi bu noktada incitmeye hakkının olmadığını düşünüyorum. Bu olayın şehrimize zarar vermesine müsaade etmememiz gerektiğini bir kere daha üşünüyorum." şeklinde konuştu.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim