Eşek etinden sonra kiremit tozlu sucuk

  • Home
  • Eşek etinden sonra kiremit tozlu sucuk
Eşek etinden sonra kiremit tozlu sucuk
Adana ve Kocaeli'nde üst üste yaşanan at-domuz eti skandallarının ardından bu kez Ankara'da kiremit tozlu sucuklar ortaya çıkarıldı.Abone ol

Sağlıksız gıda denetimlerini sürdüren Ankara Yenimahalle Belediyesi ekipleri İvedik OSB'de bir iş yerine baskın düzenledi. S search engine optimization ağlıksız ortamda ve meşei belli olmayan bayatlamış sucukların kiremit tozuyla karıştırıldığı ortaya çıktı. Kiremit tozu sucuklara kırmızı et görüntüsü veriyor.

Baskında 300 kilogram sucu piyasaya sürülmeden ele geçirildi. Menşei beli olmayan ve bayatlamış sucukla üretim yapmaya çalışan imalathaneye sabahın erken saatlerinde yapılan baskında kokuşmuş, küflenmiş sucuk ve yağlar ele geçirildi.

İş yerinde yapılan tespitler sonucunda tarihi geçmiş ve hangi firmanın imal ettiği bilinmeyen sucukların tekrar işlenerek farklı firma isimleri ile piyasaya sürülme hazırlığı yapılıdğı belirlendi.

Yetkilileri asıl şaşırtan ise depoda ele geçirilen kiremit parçaları ve tozları oldu. Kiremit tozlarının sucuklara kırmızı et rengini vermek için kullanıldığı tespit edildi.




Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim