Başkan türkü söyleyip halay çekti

  • Home
  • Başkan türkü söyleyip halay çekti
Başkan türkü söyleyip halay çekti
Yıldırım Belediyesi ve Bal-Göç tarafından ortaklaşa düzenlenen gecede halaylar çekilip türküler söylendi.Abone ol

Barış Manço Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Bal-Göç Başkanı Emin Balkan ile çok sayıda davetli katıldı.

Konuk sanatçı Nilüfer Göl'ün montana seo sahneye çıkmasıyla halaylar çekilmeye başlandı. Keskin, Nilüfer Göl ile sahnede türkü söyledi. Keskin, "Yıllardır Bal-Göç ile beraber tertiplediğimiz bu geceleri geleneksel hale getirdik. Bal-Göç bizim baş tacımız, çok değerli başkanımız Balkanlar'ın adeta abisi. Böyle anlamlı bir günde hep beraber olmak istedik" dedi.

Balgöç Başkanı Emin Balkan ise, ''Dilerim bu coşkuyu her gün yaşarız. Bizim gayemiz adı üzerine Balkan göçmenlerinin meselelerine çare bulmak. Türk kültürünün en önemli unsunlarından biri Rumeli Türkleridir. Biz bunlarla vardık, bunlarla büyüdük. Bundan sonra da genç kardeşlerimize öğreteceğiz. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ederim'' diye konuştu.

Programın finalinde Bursaspor'un Gaziantep engelini 2-0 gibi net skorla geçmesiyle iyice mutlu olan davetliler hep birlikte halay çektiler. Daha sonra sahneye gelen Başkan Keskin, türküye eşlik etti.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim